Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta de slabit dupa Paste

de Sunt Fericita la 2019-05-02
Dieta de slabit dupa Paste
Imediat cum trec sarbatorile, primul gand pe care il avem in minte, noi femeile, este „cum reusesc sa slabesc dupa Paste”? Mai jos iti spunem cum sa scapi usor si repede de kilogramele in plus acumulate in perioada sarbatorilor!


Daca pasca si cozonacul au fost vedetele mesei de Paste cu care te-ai indulcit, imediat cum trec sarbatorile incep sa apara remuscarile si te gandesti cum sa faci sa scapi cat mai repede de kilogramele in plus si sa revii la forma initiala. Chiar daca festinul nu a durat decat cateva zile, multi dintre noi am mancat mai mult decat trebuia, am renuntat sa mai facem miscare si am lenevit mai mult decat trebuia.


Acesta este si motivul pentru care cantarul arata acum cu cateva kilograme mai mult.  Insa, pentru ca nu putem ramane indiferenti la toate bunatatile de pe masa, din fericire, exista si cateva metode simple care te ajuta sa scapi imediat de kilogramele in plus. Iata ce dieta de slabit sa adopti imediat dupa Paste!

 
  • DIMINEATA. Este indicat ca, imediat cum te-ai trezit sa consumi un pahar cu apa in care ai pus putina zeama de lamaie, dar si sa te asiguri ca pe durata intregii zile consumi cel putin 2 litri de lichide. Atunci cand esti hidratat crespunzator nu vei simti ca iti este foame, mai ales ca deseori confundam senzatia de foame cu cea de sete. 
     
Ca si mic dejun poti opta pentru un iaurt slab cu cateva linguri de musli si o cafea fara zahar.

 
  • LA PRANZ.  Este indicat sa renuntam la alimentele grase si sa introducem salata la orice fel principal de mancare. Astfel ca, pentru masa de pranz poti opta pentru o portie de peste la gratar sau un piept de pui la gratar impreuna cu o salata verde, cat mai simpla, cu un dresing de lamaie si putin ulei de masline. Nu sunt indicate sosurile. 

 
  • CINA. Pentru masa de seara, incearca o salata delegume sau chiar legume pregatite la gratar in putin ulei de masline. 
Pe toata durata dietei este indicat sa limitezi consumul alimentelor dulci, implicit a bauturilor carbogazoase. De asemenea, miscarea trebuie introdusa obligatoriu in programul zilnic, cel putin o ora pe zi. 


 
Dupa o perioada in care ai facut abuzuri alimentare, pentru a te mentine in forma este indicat sa mananci mai putin si mai ales sa te obisnuiesti sa mananci alimente mai usoare. Incearca supe, salate, legume crude sau pe gratar, sucuri naturale si in doar trei zile de alimentatie corecta, vei observa cum starea organismului se imbunatateste simtitor.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0