Timp de preparare: 10 minute
Timp de fierbere: 15 minute
Timp de racire: 30 minute
Ingrediente:
200 ml lichior Amaretto
100 ml cafea
120 frisca batuta
200 ml apa
200 g zahar
200 ml frisca lichida (smantana dulce)
Preparare:
1: Pune apa la fiert. Topeste zaharul separat, intr-o craticioara, mestecand incontinuu ca sa nu-l arzi. Cand zaharul a capatat culoarea aurie, toarna incet apa clocotita. Amesteca pana se topeste zaharul. Ia siropul de pe foc si lasa-l la racit.
2: Peste siropul racit toarna frisca lichida si amesteca bine cu telul, pana se uniformizeaza compozitia. Pune compozitia in frigider.
3: Inainte sa servesti, adauga in crema cafeaua (rece si ea) si lichiorul si amesteca bine. Toarna in pahare inalte si orneaza cu frisca batuta.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
