Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Frappe de zahar ars

Frappe de zahar ars
Portii: 4
Timp de preparare: 10 minute
Timp de fierbere: 15 minute
Timp de racire: 30 minute

Ingrediente:
200 ml lichior Amaretto

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE - profesori


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

100 ml cafea
120 frisca batuta
200 ml apa
200 g zahar
200 ml frisca lichida (smantana dulce)

Preparare:
1: Pune apa la fiert. Topeste zaharul separat, intr-o craticioara, mestecand incontinuu ca sa nu-l arzi. Cand zaharul a capatat culoarea aurie, toarna incet apa clocotita. Amesteca pana se topeste zaharul. Ia siropul de pe foc si lasa-l la racit.

2: Peste siropul racit toarna frisca lichida si amesteca bine cu telul, pana se uniformizeaza compozitia. Pune compozitia in frigider.

3: Inainte sa servesti, adauga in crema cafeaua (rece si ea) si lichiorul si amesteca bine. Toarna in pahare inalte si orneaza cu frisca batuta.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frappe

Spune-ne opinia ta despre "Frappe de zahar ars"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 5 =

Cele mai citite articole

Balonarea este o tulburare intestinala, care determina producerea unei cantitati mai mari de gaze ...
Ficatul este probabil organul care are cel mai diversificat rol din organismul uman. Dupa ce ...
Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta ardeiul iute? Am gasit raspunsurile la aceasta intrebare ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Pare foarte interesanta prin varietatea alimentelor pe care le poți consuma. Mulțumesc.
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0