Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Un desert savuros: Crema de zahar ars

Un desert savuros: Crema de zahar ars
Crema de zahar ars este un desert foarte popular datorita gustului deosebit. Se prepara foarte usor si este foarte gustoasa.


Crema de zahar ars este un desert delicios, cu putine ingrediente, foarte usor de preparat.
Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
- 5 oua;
- 1 esenta de rom;
- 13 linguri de zahar;
- 1 litru de lapte;
- 1 plic de zahar vanilat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI


Anunt momentan inscrierile pentru Examenul de Titularizare au fost amanate "Vom anunta noul calendar prin Ordin de ministru imediat ce va inceta Starea de Alerta" a explicat Monica Anisie ministrul Educatiei Practic ca sa vedem partea plina a paharului asta inseamna mai mult timp pentru a ne pregati inaintea examenului Asa ca...

Oferta Speciala
valabila 48h

Crema de zahar ars - modalitate de preparare
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga 6 linguri de zahar si esenta de rom. Se amesteca bine pana se topeste zaharul.
2. Separat, galbenusurile se bat cu 250 ml lapte, apoi se incorporeaza albusurile, se adauga restul de lapte si zaharul vanilat.
3. Restul de zahar (7 linguri) se pun pe foc si se caramelizeaza. Se inclina cratita  intr-o parte si alta si se ung marginile cu zaharul caramelizat (astfel incat sa acopere uniform peretii cratitei).
Atentie! Nu trebuie sa lasam prea mult zaharul sa se caramelizeze pentru ca devine amar.
4. Compozitia se adauga peste zaharul caramelizat si se introduce in cuptorul incins pentru aproximativ 30 de minute.
5. Dupa ce s-a racit, crema de zahar ars se rastoarna pe un platou. Se poate orna cu frisca, dupa preferinta.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Spune-ne opinia ta despre "Un desert savuros: Crema de zahar ars"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 6 =

Cele mai citite articole

Tratamentul cu Remdesivir pentru combatarea si inlaturarea Covid-19 are acum pret, dupa ce compania ...
"Esti ceea ce mananci", nu? Acest proverb este cat se poate de adevarat si aplicabil pentru ...
Vesti bune pentru cei interesati de arta, chiar si atunci cand panemia inca nu ne-a parasit. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Prima data sa-l citesc
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0