Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Saru’ mana, nasa!

Gandurile unei femei mature: Saru’ mana, nasa!
Totul incepe cand vreo ruda mult mai tanara apare timorata cu un buchet urias de flori in mana la usa ta, desi nu este niciun eveniment special pe dupa colt. O inviti inauntru si incropesti repede o cafea si un sandvis, bagi mizeria sub covor si tragi jaluzelele sa nu se vada praful nesters, apoi zambesti cat poti tu de relaxata. Nu stii ce se va intampla mai departe.


Tanarul iti mai si pupa ceremonios mana, iti spune ca te respecta, ca a crescut cu sotul si e timpul sa ne apropiem si mai mult. Apoi „Vreti sa ne fiti nasi?” vine oarecum firesc, imbinandu-se cu aprobarea inevitabila si usor inlacrimata a celor care vor deveni curand antieroi. Nu stiu ei, viitorii nasi, ce vor avea de infruntat, mai ales daca o fac pentru prima data in viata lor.
Bine, exista si nasi de profesie, adica familii onorabile, serioase, pe care le rogi sa te reprezinte in fata Domnului si a prietenilor, tocmai pentru ca sunt definitia ideii de stabilitate, succes si prosperitate.
Exista insa si familii mai sturlubatice, inchegate cu bucluc, cu simtul umorului si vag neserioase. Din a doua categorie sunt si eu si de aia am fost surpinsa sa fiu pusa in rol principal la bal. Dar, odata ce ai acceptat, trebuie sa dansezi. 
Nici nu conteaza ca esti atasata sufleteste de viitorii miri, ca tot te vei chinui. Trebuie sa-ti alegi rochia, pantofii, geanta, accesoriile, sa stabilesti intalnire la facut de unghii, de par si de ochi. Tot ce esti tu in viata de zi cu zi trebuie sa se sublimeze, pentru a da bine in fotografii. Ca tot veni vorba de fotografi, Dumnezeule mare!, nu stiu cum au devenit o specie cu totul aparte. Fiindca functioneaza pe un alt plan de existenta, fiind total imuni la durerile picioarelor tinute prea mult in tocuri, a zambetelor inghetate intr-o anumita parte sa se vada o anumita gropita, a ochilor neobisnuiti fara ochelari, dar nevoiti sa renunte la ei, ca, vezi tu, nu se cade sa ai in tabloul de nunta o nasa cu lentile care se inchid la soare.
Am invatat ca bucuria trebuie neaparat mimata in fata fotografului, adica nu ai voie sa te imbratisezi cu sotul si sa-l saruti patimas. Tu, nasa, stai intr-o parte (aici e vina mea, caci l-am rugat sa ma „scoata” supla, asa ca omu’ m-a pus sa stau in profil sa nu ma vad toata, evident), iar el, nasu’ mare (asa i s-a spus doua zile la rand) te saruta tuguiat pe obraz. Pentru a nu strica machiajul de ocazie sau limitele decentei.
Noroc cu domnisoarele de onoare, ca au mai atras atentia specialistilor in imagine (fotograful si cameramanul), ca altfel nu stiu ce ma faceam. Daca nu ma asezam un pic sa arunc cat colo instrumentele diavolului (pantofii cu toc), cred ca as fi mancat de nervi vreo doi copii mici, cu carut cu tot. Oricum, de mancat sau de baut apa nu poate fi vorba pana cand alaiul nu ajunge la restaurant si nu se face si dansul miresei la care sunt invitati si nasii. Mirii, politicosi la culme, ne-au intrebat care e melodia noastra (fix cand toata lumea se uita la noi si astepta sa aprobe entuziast alegerea). Ce credeti ca am cerut sa ni se cante? Dan Spataru. 
Drumurile noastre toate....

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nasa

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0