Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista: 6 carti pe care ar trebui sa le citesti in 2019

de Sunt Fericita la 2019-09-30
Lista: 6 carti pe care ar trebui sa le citesti in 2019
Ne-am gandit ca ar prinde bine o astfel de recomandare pentru femeile care cauta titluri bune cu care sa-si intretina imaginatia sau vor sa intre intr-un nou univers.


O carte buna nu inseamna doar adrenalina, aventura si amor. Descoperirea unui nou autor care ne propune o noua perspectiva asupra vietii si ne ajuta sa ne largim orizontul la anumite capitole poate fi o experienta fantastic de buna. De aceea, mai jos veti regasi o lista cu 6 carti pe care ar trebui sa le citesti in 2019. 
 
Fata dinainte - J.P. Delaney
o carte de suspans psihologic care incepe cu o cerere putin ciudata: fa o lista cu bunurile pe care le consideri esentiale in viata ta. De aici pana la final nu vei putea lasa cartea din mana.
 
Fata din tren - Paula Hawking
Un thriller adevarat ecranizat si de Hollywood intr-un film de succes care porneste cu Rachel privind pe fereastra vagonului de tren cu care isi face naveta zi de zi, urmarind acelasi cuplu pe veranda casei de langa calea ferata, pana cand… (te lasam sa descoperi tu restul)
 
Inainte sa te cunosc - Mojo Moyes
Probabil va fi povestea de dragoste a anului, intre Lou Clark si Will Taylor, doua persoane care si-au pierdut locul de munca, Lou, si dorinta de viata, Will, moment in care cei doi se cunosc si se plac, desi aparent nu au nimic in comun.
 
Biblia Pierduta - Igor Bergler
Un proiect de anvergura care contribuie la promovarea unui brand turistic national: Vlad Tepes. Este, de data asta, o alta poveste fictionala pe care merita sa o explorezi. 
 
Prietena mea geniala - Elena Ferrante
Povestea romanului are loc in anii ’50 intr-o mahala a orasului Napoli si urmareste relatia complexa si emotionanta intre doua prietene, Elena si Lila, intr-o perioada dominata de razboaie de strada intre bande rivale. Pentru cele dintre noi care au prietene reale aceasta carte poate fi o experienta revelatoare. 
 
Povestea mea - Michelle Obama
Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca Michelle Obama face parte din intregul succes pe care Barack l-a avut in SUA. Provocarile de zi cu zi exprimate aici, relatia cu diversi oameni influenti, dar si perspectiva unei femei care a petrecut 8 ani la Casa Alba poate sa ne ofere noi informatii despre modul in care o relatie se transforma atunci cand ajungi la cel mai inalt nivel posibil din punct de vedere politic. 
 
Iti dorim lectura placuta! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre citesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2019

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lista

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0