Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu ignorati durerile de spate: ce secrete ascund

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-17
Nu ignorati durerile de spate: ce secrete ascund
Nu ignorati durerile de spate! Medicii specialisti spun ca orice durere de spate poate ascunde boli grave, care ne pot afecta musculatura, ligamentele, articulatiile, oasele sau chiar rinichii.


Problema durerilor de spate este una generala, la nivel mondial, prezenta in general in cazul persoanelor care lucreaza la birou, care petrec peste 8 ore pe zi pe scaun si care nu fac deloc miscare.

Atentie! Multe dintre durerile de spate pot cauza invaliditate! Mergeti la control daca durerea nu trece in una-doua zile! In plus, durerile de spate va pot afecta si performantele si gradul de concentrare la serviciu, ceea ce va va afecta remuneratia lunara sau va pot costa locul de munca. Nu le ignorati!

Mai mult, studiile acestora au aratat ca durerile lombare sunt principala cauza a incapacitatii de munca la scara mondiala si se afla la originea unei treimi din cazurile de invaliditate provocate de munca", sustine medicul Ion Manea, directorul medical al clinicii Bio Ortoclinic.

"In multe cazuri, senzatiile neplacute de la nivelul spatelui pot semnala existenta unor problemele mai grave de sanatate care afecteaza musculatura, ligamentele, articulatiile, oasele sau rinichii. Comparand statisticile din 187 de tari, cercetatorii americani si australieni au constatat, recent, ca aproape 10% din populatia lumii, inclusiv copiii, sufera de lombalgii.

Potrivit medicului, cea mai frecventa cauza a durerilor de spate este leziunea unui muschi sau a unui ligament, determinata de o intindere necorespunzatoare, de o greutate corporala excesiva, de ridicarea unor greutati sau de dormitul intr-o pozitie inconfortabila.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri de spate

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0