Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu-ti mai suna nepotii sa te ajute la calculator! Poti si singura!

de Madalina Alexe la 2014-04-24
Nu-ti mai suna nepotii sa te ajute la calculator! Poti si singura!
Ce-ai zice daca ti-ai deschide singura calculatorul, ai reusi sa navighezi usor pe internet, ai devirusa, salva fisiere si tipari documente fara a fi nevoie sa-ti suni mereu nepotul de 10 ani? Sigur, lumea s-a schimbat si nu mai poti face nimic acum fara ajutorul unui computer. Si nu este totul in van, mai ales ca poti vedea atatea filme, poti afla atatea informatii si asculta atata muzica...


Si, da, poti vorbi in voie cu nepotii din Italia, via Skype!
S-a dus vremea scrisorilor trimise prin Posta, a cumparaturilor facute in magazinul de la colt si a cozilor la cinematograf, caci lumea este din ce in ce mai mult virtuala. Si nu avem de ce sa ne plangem, pentru ca ne este mai usor.
Nu ai de ce sa te temi, pentru ca iti oferim Consilier PC simplu si eficient pentru seniori care te va invata tot ce trebuie sa stii cum sa te descurci cu aceasta masinarie ciudata si minunata in acelasi timp numita calculator.
Consilier PC Simplu si eficient pentru seniori este conceput special pentru nevoile seniorilor care vor sa lucreze cu PC-ul. In acest scop, contine indicatii pas cu pas, fara explicatii greoaie, terminologie complicata pe care numai initiatii, IT-isti le pot intelege.
Daca pentru un curs de operare PC de 4 zile (cunoasterea sistemului Windows, utilizarea Internetului cu acces la email si editare in Word), costurile sunt de 400 de lei, pentru un abonament de 12 luni la Consilier PC Simplu si eficient pentru seniori platiti acum echivalentul a 2 zile de curs. In plus, informatiile si actualizarile raman la dvs. pentru totdeauna!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calculator

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0