- 4 pastravi
- 100 g unt
- 100 g migdale feliate
- 1 praf de mustar
- 3 linguri ulei
- 100 ml vin alb sec
- 4 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri faina
- 1 lingura marar uscat
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
1. Se curata pastravii de intestine si aripioare si se presara cu sare dupa ce ati uscat apa de pe acestia cu ajutorul unor prosoape de hartie.
2. Separat, amestecati faina, piperul macinat, mararul uscat si praful de mustar, intr-un castron.
3. Se rostogolesc pastravii prin acest amestec, apoi, cu ajutorul unei pensule, se ung generos cu zeama de lamaie, dupa care se trec din nou prin amestecul picant de faina si se prajesc in uleiul incins.
4. Se scot pe prosoape absorbante.
5. Intr-o tigaie se topeste untul peste care se adauga migdlalele care se amesteca pana devin aurii. Se scot tot pe prosoape de hartie.
6. In untul ramas, se adauga zeama de lamaie si vinul alb. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin, dupa care se adauga din nou migdalele si se ia vasul de pe foc.
7. In grasimea ramasa, adaugi zeama de lamaie ramasa si vinul alb.
8. Pastravii se asaza pe un platou si se toarna peste ei sosul cu migdale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!