Ziua 1
Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar brun;
Pranz: 400 g spanac, 2 oua si 1 rosie;
Cina: 200 gr. carne de vita la gratar, o salata verde cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Ziua 2
Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar brun;
Pranz: 200 gr. sunca slaba si un iaurt natural;
Cina: 200 g friptura (vita, porc, sau pui) la gratar si o salata verde cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 3
Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar brun si o felie de paine prajita;
Pranz: 2 oua fierte tari, o felie de sunca, o salata verde cu ulei si zeama de lamaie;
Cina: o rosie, telina fiarta si un fruct proaspat.
Ziua 4
Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar brun si o felie de paine prajita;
Pranz: 200 ml suc de portocale si un iaurt natural;
Cina: un ou fiert tare, un morcov ras si 250 g fructe.
Ziua 5
Mic dejun: un morcov ras amestecat cu suc de lamaie;
Pranz: 200 gr. peste - cod fiert cu zeama de lamaie si o lingurita de unt;
Cina: 200 gr. friptura de vita la gratar si o salata de telina.
Ziua 6
Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar brun si o felie de paine prajita;
Pranz: 2 oua fierte tari si un morcov ras;
Cina: o jumatate de piept de pui fiert si o salata verde cu ulei si suc de lamaie.
Ziua 7
Mic dejun: o cana de ceai neindulcit;
Pranz: un pahar de apa;
Cina: 200 gr. carne de miel si un mar.
De retinut:
- cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai;
- iaurtul trebuie sa fie natural, nu cu fructe;
- codul poate fi inlocuit cu pastrav;
- ceaiul este bine sa fie din plante medicinale;
- carnea se prepara la gratar, fiarta sau la abauri. Nu prajita!
- sunca poate sa fie de pui sau de curcan.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.79
din 5
- 24 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!