Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Planul pentru a va reindragosti unul de celalalt

Planul pentru a va reindragosti unul de celalalt
Nu ai nevoie de o vacanta in Tenerife pentru a-ti reimprospata dragostea in interiorul casniciei. Incearca doar cateva mici secrete pentru a va face pe amandoi sa va bucurati ca (inca) sunteti impreuna.


Trimite-i mesaje de amor pe telefon
Incearca, o luna de acum incolo, sa-i trimiti zilnic cate un mesaj in care sa-i spui cat de mult il apreciezi, ce-ti place la el in mod deosebit etc. Nu uita sa gasesti lucruri noi de spus. Vei fi suprinsa sa vezi cate descoperi tu insati in mijlocul acestui joc.
Rasfoiti impreuna pozele din vacante
Cercetarile confirma faptul ca experientele si nu lucrurile sunt cele care ne cresc nivelul de fericire. Reamintirea clipelor frumoase poate accentua fericirea pe care o resimtim in sanul familiei. Pune laolalta pozele din cele mai frumoase vacante ale voastre si invita-l sa va uitati impreuna, cu un pahar de vin in mana.
Priveste partea buna a lucrurilor
Nu este niciun secret faptul ca oamenii pozitivi sunt parteneri excelenti pentru conversatie, pentru viata in general. Optimismul ar putea fi ingredientul cel mai puternic pentru a atrage o relatie de succes. Pozitivitatea in atitudine inseamna si o deschidere nelimitata fata de romantism, pentru dulceata gesturilor marunte. Cu alte cuvinte, mai uita si tu de limba de soacra din cand in cand.
Deschide-ti inima mai tare
Pentru ac legatura voastra sa fie mai puternica, creeaza un spatiu de desfasurare a relatiei: cu cat esti tu mai deschisa, cu atat o va face si el. 
Joaca in echipa
Nu este cine stie ce fericire sa stergi praful si sa aspiri, dar, daca faceti asta impreuna, s-ar putea sa terminati mai repede si sa aveti timp si de nebunii dupa. Apropierea in cuplu nu este creata doar prin gesturi mari, ci si prin simplul fapt de a sta impreuna.
Planifica o iesire in oras cu un alt cuplu
O retea sociala de cupluri de prieteni este o strategie testata pentru a intari o casnicie. Asa vei avea sansa sa-ti prezinti relatia si altora, le vei spune si altora glumele voastre, dar vei reusi sa-ti vezi partenerul si prin alti ochi si in alte ipostaze. Uitasesi ce gazda buna poate fi sotul tau, asa-i?
Nu incerca sa-l schimbi
Poate ca ti-ai dori sa-si stranga sosetele sau sa nu te mai intrerupa cand vorbesti in public. Dar inabilitatea lui de a vedea parul din chiuveta este un semn al personalitatii lui relaxate care te-a atras la bun inceput. Cuplurile fericite isi constientizeaza diferentele, dar se concentreaza pe punctele lor tari.
Invata sa recunosti cand cere atentie
Daca se plange ca-l doare spatele, fa-i un masaj. Daca il doare capul, scoate copiii din camera si fa-i un ceai. Incearca macar 20 de minute pe zi sa te concentrezi numai asupra lui. Fa-l sa se simta important si veti ramane casatoriti multa vreme de acum incolo.
Imbraca-te ca si cum ai iesi la agatat, macar asa, de distractie
Daca iti place sa stai numai in pantalonii sport cand esti acasa, incearca, macar din cand in cand, sa incerci si ceva mai special. Ii vei atrage atentia si va trece repede cu vederea ca iar ai o rochie noua.
Arata-i lumina adevarata
Lumina diminuata te pune in valoare, iti da o aura de mister, dar ascunde si scamele de pe covorul din sufragerie pe care nu ai apucat inca sa-l aspiri. Iar lumanarile, mai e nevoie sa-ti spun, dau un farmec nespus camerei, vietii. Ai pus sampania la rece?
Impacheteaza-ti cererile sub forma de favoruri
Fie ca vrei sa scoata vasele din masina de spalat vase, fie sa stea mai mult cu copiii, partenerul tau va face asta cu mai mulat placere daca nu va simti ca este o obligatie. „Stiii ce ma va face fericita?” poti sal intrebi, caci toata lumea vrea sa aiba un partener fericit.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0