Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa NU te casatoresti

De ce sa NU te casatoresti
Cand doi oameni se iubesc, casatoria este urmatorul pas logic. Cu toate astea, exista multe alte motive pentru care oamenii se casatoresc si nu sunt deloc motive demne de urmat. Mai mult, se banuieste ca din cauza lor a crescut atat de mult rata divorturilor - nu exista ''fericiti pana la adanci batraneti'' fara iubire. Iata cateva din cele mai trasnite motive pentru care se casatoresc oamenii si pe care tu nu ar trebui sa le iei in calcul pentru marele pas...


1. Sa nu te casatoresti pentru ca asa vor parintii. De ce? Pentru ca dupa nunta ei vor fi multumiti, iar tu te vei da cu capul de pereti, sufocandu-te intr-o relatie pe care nu o doreai.
2. Sa nu te casatoresti numai pentru ca esti insarcinata. Da, este destul de stresant sa afli ca esti insarcinata intr-un moment al vietii in care nu te simti pregatita, insa viata ne ia pe nepregatite uneori. Fii o femeie curajoasa si infrunta viitorul. Nu-ti lega destinul de un barbat numai pentru ca stii ca vei avea de crescut un copil; nu lasa certurile si reprosurile care apar intr-o casatorie de convenienta sa strice bucuria si magia pe care o va aduce copilul in viata ta.
3. Sa nu te casatoresti pentru ca bebe sa aiba doi parinti. E normal sa vrei sa ii oferi copilului tau un mediu familial complet, insa cea mai importanta este linistea. Daca stii ca tatal copilului nu este pregatit sa se implice intr-o relatie sau nu este destul de matur incat sa isi ia in serios atributiile de tata, mai bine te vei descurca singura.
4. Sa nu te casatoresti pentru ca ati fost impreuna de mult timp si e pasul normal. In primul rand, cat inseamna mult? Cateva luni? Cativa ani? De ce? Nici o perioada de timp nu poate cuantifica sentimentele pe care partenerii le impartasesc intr-o relatie. Unele cupluri se despart dupa opt ani, altele isi unesc destinele dupa 6 luni... Totul depinde de cat de puternica e iubirea, iar asta vine din inima, nu din zilele din calendar.
5. Sa nu te casatoresti pentru bani. Poate ai datorii mari sau vrei sa iti intretii familia. Inainte de a face pasul mare, trebuie sa intelegi ca fericirea nu vine la pachet cu banii.
6. Sa nu te casatoresti numai ca sa pleci din casa parintilor. Casatoria nu e un fel de evadare din inchisoarea supravegherii parentale. Din contra, multi sunt de parere ca insasi casatoria e o inchisoare, poate cea mai grea. Gandeste-te bine inainte de a lua o asemenea decizie si nu lasa disensiunile puerile pe care le ai cu parintii tai sa iti marcheze viata pentru cativa ani.
7. Sa nu te casatoresti pentru ca asa trebuie. Nu mai traim in secolul trecut, cand o femeie necasatorita era o femeie ratata si compatimita. Esti o femeie in toata firea si poti sa faci ce vrei. Atunci cand va veni marea iubire, vei face pasul cel mare, dar pana atunci mai ai multe de facut.
8. Sa nu te casatoresti pentru ca toata lumea o face. Chiar daca toate prietenele tale s-au casatorit, rezista presiunii si urmeaza-ti propiul ritm. Nu te grabi sa intri intr-o situatie daca nu esti complet hotarata.
9. Sa nu te casatoresti numai ca sa ai nunta visurilor tale. Poate ca visezi la o nunta ca in povesti, cu rochie de printesa, muzica traditionala si flori peste tot, insa ai grija, ca o zi de vis se poate transforma intr-o viata de stres.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre de ce

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre motive

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0