Locuinta lui trebuie sa fie dintr-o cusca de metal, cu fund dublu din tabla perforata ori din plasa de sarma. Asternutul culcusului este facut din ziare, peste care se pun paie moi, curate, fan foarte bine tocat, rumegus netratat, moale. Asternutul se schimba o data sau de doua ori pe saptamana.
Un porcusor de Guineea are auzul foarte fin. El este adeptul sunetelor, indiferent ca le recepteaza sau le emit. Crescut in captivitate, recunoaste pasii stapanului, sunetul frigiderului sau fosnetul hranei pregatite pentru el. Tot datorita auzului fin, raspunde foarte bine la muzica, iar aceasta are efect relaxant asupra lui.
Porcusorul de Guineea este foarte sensibil la frig. Trebuie evitati curentii de aer rece, cusca sa nu fie situata in apropierea ferestrei sau langa o sursa de caldura.
Porcusorul de Guineea este un erbivor. Vara se pot utiliza furaje, trifoi, papadie, iarba; iarna, fan sau lucerna, cartofi fierti, seminte de cereale, morcovi, sfecla, nutret granulat, suc de tomate si suc de macese. Porcusorii mananca des si putin, ei trebuie sa dispuna in permanenta de apa curata si proaspata.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
