Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi animalul de companie potrivit pentru copilul tau

Cum sa alegi animalul de companie potrivit pentru copilul tau
Copilul tau isi doreste foarte mult un animal de companie. Cum il alegi pe cel potrivit? Alegerea animalului de companie potrivit copilului nu este o decizie care sa fie luata sub impulsul momentului. Atunci cand intentionezi sa faci copilului o bucurie, daruindu-i un animal de companie, tine cont de cateva criterii: personalitatea copilului, riscurile de sanatate, bugetul, stilul de viata al familiei, etc. Daca familia ta calatoreste mult, aveti grija ca animalul sa poata fi lasat in grija cuiva.


Aparitia unui animal de companie implica mai multa responsabilitate. Interactionand des cu animalul de companie, copiii isi dezvolta abilitati de interactiune si socializare. Psihologii recomanda cresterea copiilor alaturi de animale deoarece acest lucru stimuleaza dezvoltarea armonioasa.
Animalul de companie aduce echilibru, stabilitate si buna-dispozitie in cadrul familiei. Se va integra usor, fiind un partener de joaca si dialog.
Cainele are un rol foarte important in dezvoltarea emotionala a micutului tau. Labradorul este un caine jucaus, Ciobanescul German este tolerant cu copiii si supus stapanului, Yorkshire-ul este energic, foarte afectuos.

Adoptarea unui caine presupune si griji suplimentare.Trebuie sa ai in vedere ca acest animal nu are nevoie doar de hrana, ci si de ingrijiri regulate (tuns, periat, spalat, vaccinari, etc.).
Daca intentionezi sa ii achizitionezi copilului tau un animal de companie iubitor, atunci pisica este alegerea perfecta. Aceasta ofera copilului un confort psihic aparte izvorat din firea ei jucasusa.
Copiii care au nevoie permanenta de afectiune, carora le este teama de singuratate, se vor simti foarte bine in compania unui iepuras.
Porcusorul de Guineea este un animal de companie potrivit pentru copii intrucat este sociabil si usor de intretinut.
Hamsterul este considerat unul dintre animalele de companie cele mai iubite de copii. Nu sunt pretentiosi in ceea ce priveste hrana si nu ocupa mult spatiu.
In privinta costului, hamsterii sunt mai ieftini decat celelalte rozatoare (porci de guineea, iepuri).
In clubanimaledecompanie.ro vei gasi sfaturi si recomandari referitoare la cresterea si ingrijirea lor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre animal de companie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pisica

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0