(41).jpg)
- 700 g piept de pui dezosat;
- 1 lingura boabe de fistic curatat de coaja;
- 2 linguri cu unt;
- 2 catei de usturoi pisati;
- 1 lingura cu boia iute;
- 4 linguri cu ulei;
- 6 caise uscate;
- 2 linguri cu amestesc de ierburi Provence;
- sare;
- piper negru macinat;
- patrunjel verde.
Iata ce trebuie sa faci:
Taie pieptul in jumatate, iar apoi fasoneaza-l, astfel incat sa obtii cateva felii de carne aproximativ egale. Apoi trebuie sa amesteci carnea ramasa cu fisticul curatat, usturoiul, untul, boia, caise uscate, 1 lingura de amestec Provence, patrunjel si adauga sare si piper dupa gust.
Ai ajuns la momentul in care trebuie sa adaugi umplutura pe fiecare felie de carne, care trebuie rulata si prinsa cu scobitori, iar apoi trebuie sa tai rulourile in doua parti egale, pe care le asezi in tava cu apa si ulei si cealalta parte de ierburi ramasa. Baga compozitia la cuptor pentru 30 de minute si te vei bucura de o masa copioasa!
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
