Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce mai gatim - 5 idei de preparate cu broccoli

de Sunt Fericita la 2020-02-17
Ce mai gatim - 5 idei de preparate cu broccoli
Ni se intampla des sa nu mai avem inspiratie si sa nu mai stim ce sa mai gatim pentru cei dragi. Ei bine, recomandarea de azi sunt cateva preparate care au la baza consumului de broccoli in mai multe forme. Broccoli este una dintre legumele sanatoase pe care ar trebuie sa le include des in alimentatie datorita beneficiilor ei. Iata ce retete poti incerca acasa


Retete cu broccoli - ce sa incerci acasa
 

Pentru a iesi din zona de confort, fiecare gospodina ar trebui sa incerce cateva retete cu care sa ii surprinda pe cei dragi. Astazi poti incerca una dintre retele cu broccoli pe care le recomandam, urmand ca in zilele urmatoare sa mai incerci si altele. Iata cateva idei.
 
Supa cream de broccoli. Unul dintre cele mai sanatoase moduri prin care poti gati broccoli este sa faci o delicioasa supa crema Poti adauga in supa si alte cateva legume care iti plac, spre exemplu o ceapa, cativa cartofi si cativa dovlecei. Cu siguranta vei reusi sa ii surprinzi pe cei din familie, iar pregatirea ei nu este deloc un proces greu.
 
Cartofi copti si umpluti cu sos de broccoli. Cartofii la cuptor sunt preferatii multora dintre noi, insa pentru a venii cu ceva nou si nu doar cu simplul lor gust, noi iti recomandam sa faci un sos de broccoli cu care sa ii umpli. Gustul sosului de broccoli este unul care se imbina perfect cu cartofii, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste ingredientele.
 
Broccoli gratinat. Cand spunem gratinat, tot de cartofi ne lovim tot mai des, insa de data aceasta propunem o noutate. Inlocuieste cartoful cu broccoli si imbraca-l in cascaval inainte sa il pui la cuptor. Pe langa gustul extraordinar pe care il are preparatul, nici silueta ta nu are de suferit deoarece broccoli nu contine atat de multe calorii precum cartoful. Totul se prepara foarte repede, asa ca aceasta idee poate fi ideala pentru pranz.
 
Bulete de broccoli cu cascaval. Cu siguranta cu acest tip de preparat vei reusi sa ii convingi si pe cei mai mofturosi oaspeti care se aseaza la tine la masa. In combinatie cu cascavalul, broccoli va prinde o aroma deosebita, iar gustul este pe masura. Poti adauga orice fel de ingrediente iti plac pentru un plus de gust si un miros imbietor.
 
Paste cu pui, broccoli si sos pesto. Hm, un alt preparat care combina cu succes leguma. Daca pana acum erai obisnuit doar cu pastele simple cu pesto ori cu pui, acum datorita surplusului de broccoli vei despoeri o noua aroma. Este un ingredient sanatos, care va prelua din greutatea sosului pesto si in acelasi timp care iti ofera nutrientii de care ai nevoie la o masa. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar totul se prepara in aproximativ 30 de minute!
 
Iti dorim spor la treaba si pofta buna!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.89 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0