Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteta Cheesecake cu mango si lime pentru sarbatori

de Sunt Fericita la 2018-12-26
Reteta Cheesecake cu mango si lime pentru sarbatori
Bucuria meselor din familie este cel mai frumos sentiment. Mamele pregatesc cele mai delicioase preparate culinare traditionale si bineinteles, dulcele nu lipseste de pe masa. Anul acesta iti recomandam sa faci un cheesecake cu mango si lime, o prajitura racoritoare si extrem de gustoasa. Iata reteta!


Reteta pentru cheesecake cu mangi si lime
 
Pentru ca vom gusta dintr-o gramada de preparate culinare, indicat ar fi ca dulcele sa nu fie atat de greu pentru digestie. Un cheesecake cu mango si lime este desertul ideal pentru intreaga familie, unde mai pui ca se poate prepara si destul de usor. Iata de ce ingrediente ai nevoie si cum se prepara.
 
Ingrediente pentru cheesecake cu mango si lime: 
- Pentru blat- opt biscuiti digestivi mari, o lingura de zahar si 50 de grame de unt topit;
- Pentru compozitie- 3 mango mari decojiti si taiati in cubulete, 900 de grame de branza proaspata ori crema de branza, 225 de grame de zahar, 3 oua mari, 2 galbenusuri de oua si coaja de la 2 lime;
- Pentru toping- 250 de grame de smantana, sucul de la 2 lime, o lingura de zahar si cubulete de mango.
 
Mod de preparare
 
Blatul. Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius si intre timp se sfarama biscutii bine si se amesteca cu zaharul si untul topit pana in momentul in care sunt integrate bine toate ingredientele. Amestecul obtinut se pune intr-o tava si se apasa bine in partile laterale pana se acopera intreaga suprafata. Se coace maxim 10 minute pana cand devine un blat usor auriu si se lasa la racit.
 
Compozitia. Folosesti un mixer pentru mango pentru a obtine un piure. Intr-un bol amesteci branza si zaharul pana cand acesta se topeste, dupa care adaugi ouale si galbenusurile unul cate unul. Adaugi si piureul de mango si coaja de lime si le amesteci bine. Se toarna toata compozitia in tava peste blatul care s-a racit si se coace pentru o ora la o temperatura de 160 de grade Celsius. Dupa ce il scoti din cuptor, il lasi la racit pentru 15 minute.
 
Topping. Pui intr-un bol mic smanatana, o lingura de zahar si sucul de lime impreuna cu cateva cubulete de mango. Toppingul pe care l-ai obtinut il adaugi deasupra desertului si il pui la cuptor pentru inca 20 de minute. 
Il lasi sa se raceasca, dar in interiorul cuptorului cu usa deschisa timp de o ora. Dupa asta, il pui la frigider si il lasi peste noapte inainte sa il servesti.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0