- 3 dovlecei;
- 50 g unt;
- o lingura de pesmet;
- 100 g branza de oaie;
- 1 legatura de marar;
- 1 ou;
- 3 linguri de smantana;
- sare si piper.
Dovlecei umpluti - modalitate de preparare
Cumparati dovlecei egali in dimensiuni, mai tineri, deoarece au mai putine seminte. Dupa ce ii spalati, curatati si taiati pe lungi, scobiti-le miezul cu o lingurita.
Intr-o cratita topiti untul si adaugati miezul de la dovlecei, dupa ce l-ati maruntit.
Luati cratita de pe foc, puneti o lingura de pesmet, branza de oaie, marar tocat marunt, sare si piper.
Cand compozitia s-a racit, adaugati oul si smantana.
Jumatatile de dovlecei se fierb putin in apa cu sare, apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au scurs, umpleti jumattaile cu compozitia pregatita anterior. Intr-o tava asezati dovleceii umpluti.
Se lasa la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Foto: www.kraftrecipes.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
