Ingrediente:
- 400 - 500 g flori de trandafiri;
- 1 kg zahar;
- 1 litru de apa;
- 1 lingurita sare de lamaie.
Dulceata de trandafiri - modalitate de preparare
1. Se aduna petalele si se scutura de polen.
2. Dupa ce s-au curatat de polen, se inlatura partea alba de la baza petalelor.
2. Petalele se pun intr-un bol si se freaca cu o lingurita de sare de lamaie pana capata culoarea rosie, apoi se pun la frigider.
3. Intre timp se pregateste siropul. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu zaharul (siropul se fierbe 15-20 de minute). Se adauga petalele de trandafiri si se mai lasa la fiert 45-50 de minute.
4. Se ia spuma care se formeaza deasupra. Dulceata este gata cand siropul se ingroasa putin.
5. Dulceata se lasa sa se raceasca, apoi se pune in borcane si se pastreaza intr-un loc intunecat si racoros.
Nu mai sta pe ganduri! Incearca si tu aceasta reteta de dulceata de trandafiri!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
