Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteta zilei: Supa de fasole

Reteta zilei: Supa de fasole
Supa de fasole este sanatoasa si hranitoare, nu este deloc greu de preparat, si este foarte consistenta. Aceasta reteta o sa va placa cu siguranta deoarece telina si patrunjelul ii dau o savoare minunata.


Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului. Fasolea contine vitaminele A, B6, B12, C, K, calciu, fier, magneziu, acid folic, fosfor, zinc, potasiu, selenium. Este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.
Fasolea este ideala pentru persoanele care sufera de boli de inima deoarece are un continut mare de magneziu si potasiu. Astfel, previne hipertensiunea arteriala, infarctul sau accidentul vascular cerebral.
Fierul este foarte important pentru organism, de aceea fasolea se recomanda persoanelor care sufera de anemie, astenie sau constipatie. In plus, consumul de fasole ajuta si la imbunatatirea nivelului colesterolului.
Supa de fasole este savuroasa si gustosa, potrivita pentru serile racoroase de iarna.
Ingrediente pentru supa de fasole:
- 200 g fasole;
- 1 morcov;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 ceapa;
- sare;
-  ½ telina
- suc de rosii (optional).
- 2 linguri ulei.
Cum se prepara supa de fasole:
Fasolea se pune la inmuiat cu o seara in urma in apa calduta. A doua zi spalati boabele de fasole si puneti-le la fiert pana ce coaja incepe sa se increteasca. Apoi schimbati apa cu una curata si puneti fasolea din nou la fiert in apa cu sare.
Se fierbe fasolea cu morcovul, telina si patrunjelul taiat marunt si cu ceapa tocata. Cand este fiarta se adauga sare si patrunjel verde tocat. Se mai poate adauga in supa rosii taiate marunt.
Supa de fasole gatita dupa aceasta reteta o sa va placa cu siguranta deoarece telina si patrunjelul ii dau o savoare minunata…Se poate servi cu ardei iute sau ceapa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.09 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa de fasole

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fasole

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fasole boabe

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016