Prajitura cu branza se prepara foarte usor.
Iata care sunt ingredientele necesare pentru prajitura cu branza:
Aluatul:
- 230 g faina;
- 100 g zahar;
- 100 g margarina sau unt;
- 1 ou;
- putina sare;
- 1 lingurita praf de copt (stins cu lapte).
Amestecati bine toate ingredientele. Aluatul care rezulta (aveti grija ca e sfaramicios si destul de greu de intins) il rulati cu sucitorul si apoi il puneti in tava bine unsa si tapetata cu faina. Ridicati cu mana aluatul pe toate cele 4 laturi ale tavii, realizand un fel de cosulet in care veti pune compozitia.
Compozitie:
- 500 g branza de vaci;
- 200 g zahar;
- 4 oua;
- 1 plic de budinca de vanilie;
- ½ l de lapte;
- 100 ml ulei;
- 2 plicuri de zahar vanilat (sau esenta de vanilie);
- stafide (70 g).
Se amesteca branza cu zaharul. Apoi adaugati oul, uleiul, praful de budinca, zaharul vanilat si, la urma, laptele. Se toarna aceasta compozitie peste aluatul din tava.
Presarati stafidele. Puneti si putina cacao pentru aspect.
Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit. Lasati prajitura la foc mediu. Cand s-a intarit umplutura - e gata prajitura.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.