Aluat:
- ½ kg faina;
- 100 g zahar;
- 1 plic praf de copt;
- 2 oua;
- 150 g unt;
- 3 linguri smantana;
.jpg)
- 1 esenta de vanilie.
Umplutura:
- ½ kg branza dulce;
- 200 g zahar;
- 80 g stafide;
- 4 linguri lapte;
- 3 oua;
- 1 lingurita rom;
- 1 plic zahar vanilat.
Prajitura cu branza dulce si stafide - modalitate de preparare:
Stafidele se pun intr-un bol cu 4 linguri de lapte si o lingurita de rom. Cat timp acestea se inmoaie, preparam aluatul amestecand toate ingredientele (oua, smantana, zahar, faina, unt, praf de copt, esenta de vanilie).
.jpg)
Intre timp pregatim umplutura de branza, amestecand toate ingredientele (branza dulce, zahar, oua, zahar vanilat). Stafidele le stoarcem in mana si apoi le introducem in compozitia de branza.
Aluatul se imparta in doua si se intinde pe planseta tapetata cu faina.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem prima foaie peste care adaugam compozitia de branza iar deasupra punem cea de-a doua foaie.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coace aproximativ 40 de minute.
Cand este gata se scoate din cuptor si se presara zahar pudra.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
