- 500 g paste penne;
- un dovleac curatat de coaja si seminte, taiat in bucati de 2 cm;
- 2 catei de usturoi tocati marunt;
- 2 linguri ulei de masline;
- cateva frunze de busuioc proaspat, tocate marunt;
- 400 g rosii taiate marunt (proaspete sau la conserva);
- piper proaspat macinat;
- 3 linguri de ricotta;
- 750 ml supa de legume;
- 150 g mozzarella;
- 60 g parmesan;
- 2 crengute de salvie.
- sare de mare.
Cum se prepara pennele cu ricotta si dovleac:
Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie si calim usturoiul. Adaugam apoi rosiile si bucatile de dovleac si lasam sa fiarba 20 de minute, iar la final condimentam cu sare, piper si presaram frunzele de busuioc, adaugam apoi ricotta si supa de legume.
Intre timp, fierbem pennele in apa sarata. Dupa ce le scurgem de apa, adaugam sosul, preincalzim cuptorul la 200°C si le punem intr-o tava sau vas de lut. Presaram mozzarella, parmezan si frunze de salvie. Le lasam la cuptor 15 minute pana devin aurii.
Sfat: Daca vrei ca sosul de rosii sa fie putin picant, adauga ardei iute.
Pofta buna!
Sursa: www.jamieoliver.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii











