Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul Sandrei Bullock pentru o silueta de invidiat

de Sunt Fericita la 2018-10-25
Secretul Sandrei Bullock pentru o silueta de invidiat
Sandra Bullock are o silueta de invidiat si la varsta de 54 de ani. Iata secretul ei.


Celebra actrita Sandra Bullock are 54 de ani si o silueta de invidiat, iar acum aflam si noi ce face starul pentru a ramane in forma.
 
Adepta antrenamentelor ce ii lucreaza tot corpul si care includ sarituri, miscari de dans ori exercitii cardio, ce-i stimuleaza fiecare grupa musculara in parte, Sandra Bullock are o silueta de invidiat si datorita alimentatiei.
 
Mai exact, ea a dezvaluit ca din dieta nu lipsesc alimentele proaspete, carnea de curcan ori cea de pui. Ba mai mult, la un moment dat ea a urmat si dieta zone, ce a fost construita pentru cardiaci.
 
Aceasta se bazeaza pe grasimi, din care nu lipsesc nici uleiul de masline extravirgin sau din oleaginoase – nuci, alune, migdale, fistic, unt de arahide, dar nici legumele – castravetii, ardeii, rosiile, varza, ceapa, fasolea verde ori dovleceii. De asemenea, in timpul dietei zone poate fi consumata carne de peste, precum hering, macrou ori cod, dar si pui, vita ori curcan. Secretul, insa, este ca meniul sa nu depaseasca 1.700 de calorii pe zi.
 
Sandra Bullock si Jesse James, care este constructor de motociclete, s-au cunoscut in 2004, pe platourile defilmare ale emisiunii “Monster Garage”, prezentata de James pentru Discovery Channel. Bullock si James s-au casatorit in iulie 2005. Cei doi nu au copii impreuna, insa Jesse James are trei copii din doua mariaje anterioare.
 
Casatoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de uniunea dintre o actrita renumita pentru discretie in ceea ce priveste viata personala si un personaj rebel, aflat la a treia casnicie si care a tinut mult timp prima pagina a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale sotii, o actrita de filme porno.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandra bullock

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0