Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Donald Trump. Cum sa ai succes

Donald Trump. Cum sa ai succes
Ti se-ntampla dimineata sa deschizi o carte? Sa citesti doua randuri unde se deschide cartea, ca sa vezi ce te guverneaza in ziua respectiva? Mie, uneori, da! Ma uit spre noptiera. Din stiva de carti iese in evidenta una mai groasa: "Think big and kick ass in business and life" - Donald Trump. Care va sa zica, azi gandim in termenii succesului.


Succesul intre agonie si extraz

Cand a aparut la noi The Apprentice - emisiunea concurs a lui Donald Trump, am fost cucerita din start. Deplin si definitiv. Eram dependenta, pur si simplu! Dincolo de trucurile si ideile desprinse din lectiile primite, am descoperit un om ce emana o fascinatie aparte.

 
Despre Donald Trump s-au scris mii de pagini. Chiar el a scris despre el insusi, dorind sa impartaseasca lumii ceva din experienta lui de viata si de succes. Pentru ca, da, este un om de succes. Cine se poate ridica spectaculos dupa o cadere de 9,2 miliarde de dolari datorii la 99 de banci? Doar un om prin ale carui vene curge succesul.

Viata lui de zi cu zi? O tornada! Intalniri de dimineata pana seara cu avocati, contabili, echipe TV. Reuniuni cu familia, cu proprietarii de terenuri de golf sau cu experti in copaci, cu prietenii, cu primarii, cu partenerii sau cu faimosi moderatori de televiziune. Elton John, Romeo Giuliani, Larry King, Shaquille O’Neal, Sandra Bullock, Bill Clinton sau Aretha Franklin sunt doar cativa dintre prietenii lui. E la curent cu tot ce misca (citeste zilnic 7 ziare - dimineata, precum si zeci de reviste seara, decupeaza articole de interes si le distribuie altora pentru a pune in practica ideile ce-i vin).

E activ, face sport, refuza bomboanele Godiva si se rafuieste cu tipii pe care-i prinde cu mata in sac. Abil vorbitor in public, si-a facut o regula din a strabate pe jos drumul catre birou, infruntand curajos remarcile taioase ale trecatorilor si degetul lor incriminator: “You’re fired!” . Se supara cand manerele usii de la intrare nu stralucesc indeajuns -  “totul trebuie sa fie impecabil” - si zambeste cand o doamna ce locuieste vis-à-vis il reclama pentru frecventele momente de curatenie generala din cladirea lui de birouri - evident deranjante. Participa la intalniri, reuniuni, socializeaza intens la inaugurari de magazine, la concerte si gale de binefacere. Pe scurt, isi traieste intens viata. Clipa de clipa!

Cheia succesului? Gandeste in stil grandios!

Invataturile primite de la mama sa: “Ai credinta in Dumnezeu si ramai fidel tie insuti”. Din experienta personala: “Pentru a cladi succesul ai nevoie de loialitate si talent.” Si iata care sunt cateva dintre conditiile pe care Donald Trump le statueaza pentru atingerea succesului:
1.    Nu tergiversa
2.    Cunoaste-te pe tine insuti si cunoaste-ti concurenta
3.    Vezi in perspectiva si traieste cat poti de bine
4.    Urmeaza-ti instinctul
5.    Idei da, dar idei bune!
6.    Fii pozitiv
7.    Fa-ti temele
8.    Fii curajos
9.    Fii rezonabil si flexibil
10. Stapaneste arta de a vorbi bine in public
11. Citeste Jung [“Intr-o vreme traiam, fara sa vreau, intr-un mediu de psihopati care se ascundeau sub o aparenta respectabila. Nu stii niciodata ce va declansa la ei instinctul de a ucide. Poate fi un eveniment survenit cand aveau cinci ani...”]
12.  Invata sa asculti ce spun ceilalti
13.  Poarta costumul reusitei
14.  Elimina intermediarii
15.  Trebuie sa stii exact ce vrei si sa nu spui nimanui
16.  Invata sa ai rabdare
17.  Fii atent la detalii
18.  Uneori trebuie sa fii ranchiunos
19.  A fi incapatanat este uneori folositor
20.  Invata sa spui nu (ce cunoscut imi pare!)

O lectie de viata. O lectie despre succes. Dovedit valabila! Extrem de utila pentru lumea in care traim!
http://www.youtube.com/watch?v=i5gX689YLXo

O zi plina de succes!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre donald trump

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre experienta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carte

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0