- 2 vinete mari, taiate bucati;
- 1 lingurita cu oregano uscat;
- sare, piper;
- ulei de masline;
- o ceapa rosie tocata marunt;
- 2 catei de usturoi taiati felii;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 linguri capere sarate;
- o mana masline verzi fara samburi;
- 2 linguri otet balsamic;
- 2 lingurite de migdale prajite, maruntite (optional);
- 5 rosii mari, tocate.
Cum se prepara tocanita de vinete:
Incinge o tigaie cu ulei de masline si caleste vinetele, apoi condimenteaza cu oregano, sare si piper.
Dupa 5 minute, dupa ce s-au rumenit vinetele, adauga ceapa, usturoi si patrunjel. Dupa preferinte, mai poti adauga ulei de masline daca mancarea ti se pare prea uscata. Pune apoi caperele scurse, maslinele fara samburi si otetul. Dupa ce otetul s-a evaporat, adauga rosiile si mai tine tigaia la foc mic pentru 15 minute.
Serveste cu migdale maruntite.
Pofta buna!
Foto: kelliesfoodtoglow.com
Sursa: jamieoliver.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
