Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: tocanita de vinete

Reteta zilei: tocanita de vinete
Reteta zilei: tocanita de vinete

Jamie Oliver ne surprinde cu noi retete culinare. De aceasta data va prezentam o reteta de tocanita de vinete care provine din sudul Italiei. Se mai numeste Caponata.


Pentru aceasta reteta recomandata de celebrul bucatar Jamie Oliver, avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 2 vinete mari, taiate bucati;
- 1 lingurita cu oregano uscat;
- sare, piper;
- ulei de masline;
- o ceapa rosie tocata marunt;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 2 catei de usturoi taiati felii;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 linguri capere sarate;
- o mana masline verzi fara samburi;
- 2 linguri otet balsamic;
- 2 lingurite de migdale prajite, maruntite (optional);
- 5 rosii mari, tocate.

Cum se prepara tocanita de vinete:

Incinge o tigaie cu ulei de masline si caleste vinetele, apoi condimenteaza cu oregano, sare si piper.

Dupa 5 minute, dupa ce s-au rumenit vinetele, adauga ceapa, usturoi si patrunjel. Dupa preferinte, mai poti adauga ulei de masline daca mancarea ti se pare prea uscata. Pune apoi caperele scurse, maslinele fara samburi si otetul. Dupa ce otetul s-a evaporat, adauga rosiile si mai tine tigaia la foc mic pentru 15 minute.

Serveste cu migdale maruntite.

Pofta buna!

Foto: kelliesfoodtoglow.com
Sursa: jamieoliver.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jamie oliver

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oregano

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capere

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: tocanita de vinete"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 6 =

Cele mai citite articole

Weekendurile de vara au un scop clar pentru parinti: petrecerea timpului impreuna cu copiii. ...
Vitamina D a fost uitata in ultima vreme de campaniile de constientizare, asadar ne-am gandit sa o ...
E usor sa faci sirop de trandafiri. Ai doar 9 pasi de respectat si te vei putea bucura pentru un ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Păcat că nu scrie nimic despre gustul fiecăruia,la ce poate fi folosit etc...pare un articol ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0