Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Taxi - Concert aniversar la Sala Palatului pe 17 martie 2014

Taxi - Concert aniversar la Sala Palatului pe 17 martie 2014
Trupa Taxi va sarbatori 15 ani de activitate pe 17 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, Dan Teodorescu si colegii sai vor lansa un nou material discografic numit "15".


Trupa Taxi va sustine pe data de 17 martie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert extraordinar cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, Dan Teodorescu si colegii sai vor lansa un nou material discografic numit “15”.
Trupa romaneasca de pop-rock este foarte apreciata pentru melodiile sale cu versuri inteligente. Printre piesele lansate se numara "Criogenia salveaza Romania", "Aici sunt banii dvs.",  "Jumatatea mea", "Luna", "Mi-e dor si doare", "Comunitaru’", “Ea inca ma iubeste", "Oamenii politici", "Prea sus", "Agentu’ 008", "Nebunia furtunii", "Americanofonia", "Cineva, inaintea ta”, “Ai inchis marea in ochi”, “Te vad in toate femeile”, “Stelele care cad”, “Dragostea ca o pereche de pantofi”, "E criza", "Citez din Tupac", "Strada mea c-un singur bec", "Drama in Vama", "Cele doua cuvinte", "NonStop”.
Avand la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, sapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-si spune povestea.
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu va invita la un show incendiar, cu invitati surpriza.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:
- VIP – 150 lei
- Categoria I – 120 de lei
- Categoria II – 80 de lei
- Categoria III – 50 de lei

Sursa foto: trupataxi.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre preturi bilete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre videoclipuri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0