Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TEST: Ce vezi prima oara in imagine? Raspunsul dezvaluie adevarul despre tine

de Viorica Ghinea la 2017-09-12
TEST: Ce vezi prima oara in imagine? Raspunsul dezvaluie adevarul despre tine
Iti propunem sa incerci un test psihologic care te provoaca sa spui, fara sa stai prea mult pe ganduri, ce anume vezi prima oara intr-o imagine. Nu este vorba despre orice poza, ci despre una care iti va pune imaginatia la incercare. Aceasta ascunde doua forme si doar una dintre ele dezvaluie despre tine ce fel de persoana esti.


Priveste cu atentie imaginea de mai jos, insa nu mai mult de un minut. Spune ceea ce vezi pentru prima oara, dupa care citeste interpretarea psihologica mai jos. Incearca sa nu tragi cu ochiul la raspunsuri inainte de a stabili forma pe care ai vazut-o clar in imagine.

In imagine vei putea sa observi cu usurinta o pisica ce paseste pe niste scari. Totul pare cat se poate de simplu la prima vedere, insa psihologii cunosc simbolurile ascunse ale acesteia. Nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta raspunsului pe care il oferi. Nu exista unul gresit si altul corect, ci doar cel care dezvaluie despre tine ce fel de personalitate ai.

La final, citeste cu atentie interpretarea raspunsului tau si incearca sa aduci imbunatatirile necesare in viata ta. Poate ca va fi nevoie sa mai lasi de la tine in unele privinte ori poate ca vei descoperi ca nu esti suficient de motivata pentru a-ti urma visurile. Indiferent daca va fi sau nu raspunsul pe care il asteptai, lucreaza la o varianta mai buna a personalitatii tale in fiecare zi.

 


Prima varianta de raspuns


Ai vazut o pisica urcand scarile?

Nu esti o persoana care sa acorde prea multa atentie detaliilor. Crezi in ceea ce vezi la prima vedere si nu ai tendinta ori curiozitatea sa cauti si alte variante. Nu obisnuiesti sa analizezi in exces situatiile cu care te confrunti in viata, ci le iei exact asa cum sunt.

Spiritul critic al celor din jur nu conteaza prea mult pentru tine, fiindca iti conduci viata dupa propriile principii. Iar cine nu te place, isi poate petrece timpul alaturi de altcineva.

Iubesti lucrurile simple si nici nu iti fixezi obiective inalte, ci preferi sa visezi, sa calatoresti si sa te bucuri de ceea ce ti-a oferit viata. Pui mai mult accent pe ceea ce ai, nu pe ceea ce nu reusesti sa obtii. Se pare ca ai descoperit secretul fericirii.


A doua varianta de raspuns


Ai vazut o pisica coborand scarile?

Daca aceasta este varianta ta de raspuns, inseamna ca fie esti o persoana atenta la detalii, fie esti inzestrata cu o intuitie buna. Nu lasi ca viata sa treaca pe langa tine, ci iti place sa analizezi tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Nimeni nu te poate duce de nas, ci ii prinzi de fiecare data pe cei care vor sa te pacaleasca. Poate ca uneori pari mai dura in ochii celorlalti, insa preferi sa te priveasca astfel decat sa te considere o persoana slaba si naiva.

Tinzi sa ai asteptari inalte, ceea ce te motiveaza, dar te indeparteaza de fericire in acelasi timp. Nu mai fi atat de dura cu tine uneori, ci incearca sa renunti la limitele pe care ti le impui.


Tu ce ai vazut in imaginea de mai sus? Ti se potriveste descrierea?


Foto: imgur.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 38 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caracter

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0