Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tine cont de aceste criterii atunci cand cumperi un pantofar! Afla ce beneficii iti aduce

de Sunt Fericita la 2019-08-30
Tine cont de aceste criterii atunci cand cumperi un pantofar! Afla ce beneficii iti aduce
Obisnuiesti sa iti pastrezi lucrurile in ordine? Atunci iti recomandam sa cumperi piese de mobilier care sa te ajute sa le organizezi. Astfel, daca vrei sa te bucuri cat mai mult de pantofii pe care ii achizitionezi, este necesar sa investesti intr-un pantofar de calitate.


De ce trebuie sa cumperi un pantofar? 

  

Achizitionarea unui pantofar este o investitie de care te vei bucura mult timp. Un dulap special creat pentru depozitarea incaltamintei te va ajuta sa ai un hol curat, organizat si fara pantofi aruncati prin toate partile. In plus, prin intermediul acestei piese de mobilier, vei reusi sa iti pastrezi pantofii in siguranta. 

  

Iata ce avantaje iti ofera un pantofar de calitate: 

  

- te va ajuta sa iti pastrezi incaltamintea intr-un mod organizat; 

- vei economisi timp, deoarece nu va mai fi nevoie sa iti cauti pantofii prin diverse cutii sau alte locuri din casa; 

- vei reusi sa pastrezi mult timp pantofii intr-o stare impecabila; 

- vei face economie de bani, avand in vedere ca nu va mai trebui sa iti cumperi des pantofi, deoarece le vei prelungi durata de viata a celor pe care ii ai deja; 

- vei avea mai mult spatiu liber in casa.


  

 

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi un pantofar? 

  

Inainte sa alegi un dulap pentru pantofi, este necesar sa analizezi incaltamintea din locuinta ta, pentru a-ti da seama ce dimensiuni, forma si compartimentare ar trebui sa aiba pantofarul. Este important ca un dulap de pantofi sa fie suficient de mare incat sa iti incapa toate obiectele de incaltaminte. In plus, trebuie sa te asiguri ca iti va ramane spatiu si pentru viitoarele perechi de pantofi. 

  

De asemenea, iti recomandam sa nu faci rabat la calitate atunci cand alegi un pantofar. Fiind o investitie de lunga durata, asigura-te ca optezi pentru un dulap de pantofi fabricat din materiale rezistente. Pe site-urile de specialitate, vei gasi dulapuri din lemn masiv, din MDF, din pal, din metal sau din plastic. Cu cat materialul este mai bun, cu atat pantofarul tau va avea un aspect mai placut si va rezista mai bine in timp. 

  

In plus, atunci cand alegi un dulap pentru pantofi, este important sa tii cont si de stilul pieselor de mobilier pe care le ai in locuinta. Pentru a obtine un aspect cat mai placut in casa, este esential ca toate elementele decorative sa fie in armonie. Pe piata exista o multime de modele, stiluri si culori din care poti alege, iar printre cele mai apreciate se numara pantofarele albe si cele natur (bej). Aceste culori sunt cele mai cautate pentru dulapurile de pantofi, datorita faptului ca au un aspect simplu, dar elegant, si reusesc sa dea impresia de lumina si spatiu.  
 

 


Iata cele mai intalnite modele de pantofar: 

  

- tip stativ; 

- tip bancuta; 

- tip comoda sau dulap; 

- cu mai multe zone (dulap, cuier, sertare sau oglinda). 

  

Inainte de a alege un pantofar pentru incaltamintea ta, consulta site-ul FAVI.ro si asigura-te ca ai vazut toate modelele disponibile. Aici vei gasi o colectie impresionanta de piese de mobilier, la cele mai avantajoase preturi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0