Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi si trucuri pentru un ten luminos, in mod natural

de Sunt Fericita la 2017-09-06
Sfaturi si trucuri pentru un ten luminos, in mod natural
In zilele noastre e din ce in ce mai dificil sa ai un ten luminos si sanatos. De cele mai multe ori apelam la tot felul de produse cosmetice pentru a da acest aspect natural si luminos tenului, cand de fapt naturaletea ar trebui sa fie ceva implicit. Iata cateva sfaturi si trucuri pentru a obtine un ten luminos in mod natural si mai putin nociv pentru sanatate...


De ce sa "te chinui" sa ai un ten luminos prin metode naturale, cand ai la dispozitie atatea produse cosmetice care te fac sa arati ca o vedeta de cinema in numai 30 de minute?

Rapsunsul e simplu: pentru ca e mai sanatos si... natural, pe termen lung. Se stie deja ca multe din aceste produse cosmetice (fond de ten, pudra, concealer, blush, etc) contin ingrediente care in timp afecteaza negativ pielea. Am scris si noi despre ele. Daca nu urmezi un program strict de demachiere si apoi ingrijire a tenului, pielea ta va avea de suferit in timp si atunci nu te vor mai ajuta nici sfaturile sau trucurile de machiaj.

Obtinerea unui ten luminos intr-un mod natural nu este un proces atat de greu. Cand stresul, poluarea, soarele puternic, stilul de viata nepotrivit si alimentatia deficitara fac parte dinviata ta zilnica, atunci e clar ca trebuie sa schimbi ceva, pentru a le combate efectele negative. Daca la un moment dat te hotarasti sa incepi o dieta, atunci sfatul nostru este sa te folosesti de acest pas important pentru a lucra din interior si pentru aspectul tau general.

Cum poti obtine un ten luminos, pe cai naturale?

Poti obtine un ten luminos in mod natural numai in doua moduri: intern si extern. Intern se refera la o anumita dieta simpla pe care trebuie sa o urmezi astfel incat pielea ta sa ramana mereu la un nivel optim de hidratare, iar corpul sa fie lipsit de toxine. Extern se refera la stilul de viata si produsele cosmetice naturale pe care le poti aplica, fara a avea efecte negative mai tarziu.

Pentru un ten proaspat si luminos poti prepara o masca revigoranta cu zat de cafea>>

Ce alimente trebuie sa mananci, pentru a obtine un ten luminos, in mod natural

Pentru curatarea tenului si obtinerea unui aspect luminos si natural, trebuie sa mananci produse cu continut mare de grasimi sanatoase. Cel mai indicat este pestele, care hraneste pielea si ii da acea tenta luminoasa pe care ne-o promit in reclame toate produsele cosmetice. Semintele de in contin acizi grasi care imbunatatesc sanatatea pielii si a tenului. Incearca sa mananci, pe cat posibil, mai multe alimente crude. Legumele precum salata, broccoli, morcovi, rosii ori cartofii dulci imbunatatesc calitatea tenului deoarece contim vitamina A. Alunele si migdalele trebuie consumate zilnic, intr-o cantitate de 30-40 grame, pentru ca vitamina E pe care o contim sa poata sa isi faca vazute efectele. Pe lista alimentelor interzise intra zaharul si faina: ultimele cercetari le considera vinovate de imbatranirea prematura - nu trebuie neaparat sa nu le mai incluzi printre alimentele zilnice, insa le poti consuma cu moderatie (de altfel, exista si inlocuitori mult mai sanatosi pentru ele).

Cum poti sa ai un ten luminos in mod natural, daca faci mici schimbari in stilul de viata

Oricat de incredibil ar parea... da, se poate. Orice exces in stilul de viata inseamna mai putina atentie acordata tie si implicit pielii, tenului tau. Munca prea multa, odihna insuficienta, alimentele de tip fast-food, excesul de alcool sau cafea si fumatul sunt factori care iti afecteaza pielea si tenul. Pentru a da numai doua exemple: fumatul usuca pielea si induce imbatranirea prematura, iar alcoolul deshidrateaza tenul si ii da un aspect tern.

Foloseste produse cosmetice potrivite pentru tenul tau si, pe cat posibil, produse cat mai naturale, care se gasesc acum in magazinele cu profil naturist: aleg dintre uleiurile de cocos, argan, struguri, masline sau nuci, pentur o demachiere si curatare naturala a tenului. Bea multa apa.

Mici trucuri prin care poti obtine un ten luminos

1. Aplica gel de aloe vera (eventual direct de la plata) pe fata.
2. Amesteca faina de naut cu iaurt, apa de trandafiri si turmeric pentru o masca de fata care, aplicata de doua ori pe saptamana, iti face tenul mai luminos.
3. Sucul proaspat de castravete, lasat pe fata, ajuta la indepartarea petelor rosii care afecteaza tenul.
4. Lasa peste noapte o caisa in apa, apoi paseaza fructul cu putin unei de masline - este un demachiant excelent care lasa tenul luminos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.18 din 5 - 45 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten luminos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre luminos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0