Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ulei de cocos - adjuvant natural pentru sanatate si alimentatie

Ulei de cocos - adjuvant natural pentru sanatate si alimentatie
de la 2019-04-30
Ulei de cocos - adjuvant natural pentru sanatate si alimentatie

Uleiul de cocos, dincolo de proprietatile deja dovedite pentru sanatatea pielii si a parului, este alimentul bun la toate, greu de egalat de un alt produs. Considerat un medicament natural, uleiul de cocos poate trata mai multe afectiuni ale stomacului, poate fi un adjuvant natural in curele de slabire, dar poate inlocui cu succes si alte produse alimentare folosite in gospodarie.


Ce este uleiul de cocos si pentru ce este recomandat?


 
Uleiul de cocos este cea mai bogata sursa naturala de grasimi saturate datorita acizilor grasi saturati din compozitie. Nu contine substante nocive pentru sanatate, ba chiar aduce numai beneficii organismului. Cunoscut des si sub denumirea de ulei de cocos virgin, acesta este presat la rece, nerafinat si nedezodorizat, iar asta il face sa isi pastreze toate proprietatile active, dar si aroma speciala a unei nuci de cocos. Uleiul de cocos extravirgin se obtine prin presarea la rece, doar din pulpa fructului proaspat.
 
Pentru ca are o serie de beneficii, uleiul de cocos are o multime de intrebuintari diferite. El este recomandat in cosmetica, dar si in gospodarie, pentru prepararea mai multor alimente. Iata si cateva exemple unde poti folosi ulei de cocos:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Ulei de cocos in cosmetica:

 
  • Este un bun tratament impotriva vergeturilor, chiar si vergeturilor ramase in urma unei sarcini ori in urma pierderilor masive in greutate. Se foloseste foarte simplu, doar prin masaj local, in zonele afectate;
 
  • Impotriva matretii, uleiul de cocos s-a dovedit a fi un produs excelent. De asemenea, chiar si pentru hidratarea firului de par, drept balsam hranitor. Se aplica pe parul umed, se maseaza si se clateste cu apa calda;
 
  • Curata in profunzime dintii impreuna cu o pasta de dinti din ingrediente naturale, dar si cu ulei vegetal de menta si praf de copt;
 
  • Repara pielea crapata a calcaielor, dar si ranile superficiale ale pielii;
 
  • Folosit ca un unguent local, uleiul de cocos poate trata infectiile cu ciuperca, chiar si candida;
 
  • Poate fi folosit si pentru indepartarea machiajului ori impotriva cearcanelor, deoarece imbunatateste aspectul pielii din jurul ochilor;
 
  • Se poate aplica local si in zonele unde au fost muscaturi de insecte, pentru a calma mancarimile.
 
 
 
Ulei de cocos in alimentatie:
 

 
  • Uleiul de cocos poate inlocui folosirea margarinei ori a altor uleiuri care contin grasimi. Poate fi folosit cu succes in salate, prajituri, ceaiuri, dar si in lapte;
 
  • Consumul de ulei de cocos iti asigura energie si creste absorbtia nutrientilor si proteinelor in organism. Poate fi adaugat in smoothie-uri sau shake-uri pentru o nutritie energizanta;
 
  • Untul de cocos poate fi consumat chiar si in stare pura, pe o felie de paine, dar nu mai mult de 1, 2 lingurite;
 
  • Poate inlocui cu succes zaharul din cafea, ba chiar te vei bucura de o cafea mult mai cremoasa;
 
  • Uleiul de cocos poate fi folosit si in prepararea maionezei de casa, procesul de preparare nu este deloc diferit fata de maioneza obisnuita;


Sursa foto: pixabay.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

    Spune-ne opinia ta despre "Ulei de cocos - adjuvant natural pentru sanatate si alimentatie"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    1 + 1 =

    Cele mai citite articole

    Iti doresti sa renunti la fumat, insa nu reusesti? Descopera in articol care sunt cele mai ...
    Ceaiul rooibos ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Descopera in articol care sunt acestea!
    Eugen Ionescu a fost un scriitor de limba franceza originar din Romania si membru al Academiei ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și ...
    “Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0