Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uleiul de corp, beneficii pe care le simti pe propria piele!

de Sunt Fericita la 2021-04-20
Uleiul de corp, beneficii pe care le simti pe propria piele!
Daca iarna pielea sufera din cauza aerului rece si a lipsei de umiditate, vara se deshidrateaza usor sub razele soarelui. Prin urmare, indiferent de anotimp, pielea are nevoie de produse de ingrijire si de hidratare corespunzatoare.


Daca prima ta optiune pentru ingrijirea pielii o reprezinta lotiunile de corp, sa stii ca exista ceva mult mai eficient si mai benefic! Folosind un ulei de corp, hidratarea pielii va fi perfect mentinuta si, totodata, iti imbunatatesti starea generala de sanatate atat la nivel fizic, cat si mental si emotional.

 

De ce merita sa folosesti acest produs?

Este absorbit repede si ajunge in profunzime, imbunatatind considerabil calitatea pielii. Astfel, ofera o hidratare intensa si de durata si are efecte regeneratoare care se vor observa in timp, fara ca pielea ta sa ramana grasa sau uleioasa.

 

Este un produs de ingrijire corporala concentrat, cu o consistenta densa si culoare limpede. Se obtine din extract de radacini, flori, fructe si frunze, este prietenos cu pielea si are un miros natural foarte placut.

 

Indiferent daca vei opta pentru produsele cu ulei de canepa, de argan, de galbenele, de avocado sau monoi, efectele benefice se vor observa imediat si vei fi incantata de textura, mirosul si aspectul pe care pielea ta le va dobandi.

 

Iata cateva dintre beneficiile pe care le vei simti pe pielea ta, chiar si dupa prima utilizare!

 

Hidrateaza pielea in profunzime

Cel mai important beneficiu al utilizarii unui ulei de corp este capacitatea remarcabila de hidratare in profunzime si pentru mai multe ore a pielii. În plus, datorita efectului echilibrat al ingredientelor naturale, acest produs va face ca pielea sa fie mai moale, mai elastica, mai stralucitoare si mai frumoasa.

 

Corpul absoarbe usor uleiurile corporale, astfel incat acestea nu vor ramane pe suprafata pielii conferindu-i un aspect gras, asa cum se intampla cateodata cu lotiunile de corp. Aplicat dupa spalarea si exfolierea pielii, efectul de hidratare va fi si mai intens.


 

Are beneficii pentru sanatate

Lotiunile cu ulei de corp sunt bogate in ingrediente care imbunatatesc circulatia, reduc durerile musculare, cresc flexibilitatea, amelioreaza anxietatea si depresia si ajuta la tratarea eczemelor si a tenului acneic.

 

Prin masarea pielii cu aceste produse, sanatatea se va imbunatati si se vor ameliora durerile si stresul. Si, pentru ca stresul este unul dintre factorii care provoaca imbatranirea prematura a pielii, folosind acest produs, ai sanse mult mai mari sa ramai tanara si frumoasa pana la varste inaintate!

 

Este un produs folosit in terapia cu masaj

Masajul terapeutic se bazeaza pe utilizarea unui ulei de corp ales in concordanta cu afectiunea sau simptomele prezente. Acesta faciliteaza miscarile, reduce frecarea si creeaza o stare de confort.

 

Este un produs care actioneaza asupra corpului atat prin aplicarea topica, cat si prin aroma pe care o are. Datorita faptului ca este liposolubil si are o structura foarte asemanatoare cu cea a pielii, se va absorbi usor si in profunzime, facand tratamentul mult mai eficient.

 

Prin urmare, alege sa fii tanara, frumoasa, relaxata si sanatoasa si introdu in rutina ta zilnica de ingrijire a pielii un ulei de corp din magazinul online yuga.ro! Efectele benefice se vor observa dupa prima aplicare si vei fi incantata de acest produs care poate inlocui cu succes orice lotiune de corp!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0