Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti amenaja un bar de doar cativa metri patrati

de Sunt Fericita la 2021-10-11
Cum poti amenaja un bar de doar cativa metri patrati
Daca esti in cumpana cu deschiderea unui bar, atunci cand dispui de o suprafata restransa, afla ca nu ai fi primul manager din lume cu un bar super-mic. Trebuie doar sa stii cum sa iti organizezi spatiul inauntru, pentru ca cei care iti trec pragul sa nu se simta deloc inghesuiti de circumstante. De la scanuele pe care le cumperi si pana la modul in care folosesti peretii pentru amplasarea sticlelor, totul depinde de organizare. Noi iti dam cateva idei, pentru a scapa de aceasta grija, urmand ca tu sa te ocupi de restul lucrurilor organizatorice:


Peretii

Peretii sunt cei mai buni prieteni ai unui proprietar de bar cu dimensiuni reduse. Pentru ca pe intreaga suprafata a acestora poti agata atat rafturi pe care sa pui sticlele cu alcool, cat si obiecte decorative sau corpuri de iluminat. Cu cat sunt mai mari, cu atat mai bine pentru tine, intrucat te poti desfasura mai mult pe verticala, daca spatiul din zona de jos a incaperii nu iti permite. Te poti folosi de o scara mobila pentru a ajunge mai usor in zona de sus a peretilor, lucru ce poate oferi si un strop de originalitate acestui local autentic.

Scaunele

Daca esti stapan pe doar cativa metri patrati, trebuie sa renunti la ideea unor mese inauntru. Cel mai bun mod prin care mai poti castiga loc pentru clientii tai este in fata barului, in jurul unor mese simple. De altfel, simplitatea trebuie sa fie ideea pe care vrei sa o transmiti tuturor celor care iti viziteaza localul. Cu o strategie smart, lipsa efectiva a spatiului poate fi o directie buna de comunicare pe care poti merge. De asemenea, scaunele de bar iti sunt de foarte mare ajutor, datorita desfasurarii pe verticala a structurii acestora. Alege modelele in functie de decorul barului si incearca sa cumperi mese cu picior pentru afara, pe care sa le combini cu scaunele de bar.

Barul propriu-zis

Este cea mai importanta parte de mobilier din barul tau. De aceea, trebuie sa profiti din plin de acest spatiu, mai exact de zona libera de sub el. Daca un frigider obisnuit pentru beri iese din discutie, din lipsa locului mic, atunci va trebui sa improvizezi si sa gasesti un frigider pe care sa il pozitionezi sub bar. Trebuie sa tii cont de un lucru foarte important, daca dispui de doar cativa metri patrati, in partea de bar destinata clientilor: trebuie sa fie mereu loc pentru ca cei care vor sa faca un refill sa nu fie incurcati de cei care stau pe scaunele de bar. De aceea, este bine ca barul propriu-zis sa fie perpendicular pe ferestre, iar daca poti, sa dispui de optiunea de a face servirea si direct pe geamul deschis.

Asa cum spuneam si mai sus, nu ai fi primul proprietar de bar super-mic din lume. Tot ce trebuie sa faci este sa iti organizezi spatiul astfel incat sa nu il sufoci si mai tare. Trebuie sa profiti pe cat de mult posibil de spatiul pe care peretii il ofera si sa te asiguri ca sunt acoperiti intr-o proportie cat mai mare. Totodata, scaunele de bar sunt perfecte pentru afacerea ta, atat in fata locatiei tale, cat si in jurul barului. Tot despre barul propriu-zis mai putem spune ca este principala piesa de mobilier din acest spatiu, iar tu trebuie sa profiti din plin de zona disponibila de sub el.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiecte decorative

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mobilier

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0