Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 obiceiuri rele pentru par

10 obiceiuri rele pentru par
Iti vom enumera cateva obiceiuri pe care sigur le ai, dar de care ar terbui sa uiti, pentru ca ii fac rau parului.


Folosesti instrumente vechi
Ai grija sa-ti cureti bine periile si peiptanii, caci sunt locuri unde germenii infloresc si nu vrei sa se intoarca pe parul tau. Scoate firele de par din perie, dupa fiecare sesiune de pieptanat. Odata pe luna, spal-o cu bibarbonat de sodiu si apa, solutie in care sa lasi peria cateva minute la inmuiat.
Folosesti un elastic de par prea strans
Cel mai bun elastic de par este cel care este acoperit de mai mult material, caci, daca tragi prea tare de par, il rupi. Daca vrei sa-ti iei parul din ochi, foloseste agrafe, caci piata abunda in tot felul de produse.
Pui prea multe chimicale pe par
Prea multe chimicale sunt de rau augur pentru orice parte a corpului, iar parul tau nu este vreo exceptie. Prea multa vopsea sau prea multe operatiuni de keratinizare pot duce la rupere. Stabileste o rutina care implica mai multa prevenire inaintea tratamentelor chimice, cum ar fi un tratament de samponare protector. 
Setezi temperatura feonului prea mare
Caldura excesiva scoate umiditatea din firul de par si face cuticulele sa se usuce. Daca ai un par incapatanat pentru acre ai nevoie de multa caldura, aplica inainte produse protectoare. Cu cat mai putina caldura, cu atat mai bine, asa ca incearca sa te coafezi cand ai parul uscat. Nu folosi feonul cand inca picura apa din par, asteapta ca acesta sa fie doar umed.
Nu aplici produse de protectie impotriva coafatului excesiv
Pe piata exista un spray care protejeaza parul impotriva caldurii cu care parul se lupta cand este uscat, intins, ondulat etc. Sprayul va ajuta parul sa-si pastreze umiditatea naturala, asa ca de ce nu l-ai folosi?
Stai prea mult pana sa te tunzi
Nu te duce la coafor doar cand ai varfurile despicate, caci, in acest stadiu, intreg firul de par este afectat. Pentru un par sanatos, trebuie sa te duci sa-ti tai varfurile in fiecare luna.
Te periezi de la radacini inspre varfuri
Ce trebuie sa faci: imparte-ti parul in suvite si prinde una dintre ele de la jumatate. Apoi periaza de la mana in jos. Muta mana mai sus si repeta operatia.
Iti bruschezi parul ud
Cand parul este ud este si mai delicat si mai predispus la rupere. Foloseste un prosop pentru a absorbi excesul de umezeala apoi foloseste doar un pieptane cu dintii rari.
Folosesti prea multe produse de styling
Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa pui straturi peste straturi de produse care sa absoarba grasimea naturala a scalpului. Daca ai parul subtire, acesta ti se va lipi de teasta, iar tu obtii efectual exact opus a ceea ce ti-ai dorit. Aplica intotdeauna produsele cu mana uda, caci acesta isi vor mai inmuia astfel consistenta.
Folosesti acelasi sampon de secole
Schimba samponul daca ti-ai schimbat culoarea, daca e mai scurt, daca esti insarcinata etc.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varfuri despicate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0