Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi cerealele potrivite pentru micul dejun

Cum sa alegi cerealele potrivite pentru micul dejun
De ce trebuie sa introducem in alimentatie cerealele integrale? Cerealele integrale sunt ideale pentru a pregati micul dejun usor si rapid. Si, in plus, sunt sanatoase. Pot fi consumate cu lapte sau cu iaurt. Medicii nutritionisti recomanda un mic dejun sanatos compus din lapte, cereale integrale si fructe proaspete


Cerealele sunt obtinute din porumb, grau, orez, orz si ovaz. Contin fibre, complexul de vitamine B, minerale, proteine, carbohidra?i. Alegeti produsele care contin peste 95 % cereale integrale si cat mai putin zahar. Sunt recomandate de nutritionisti tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Fulgii de cereale sunt buni atunci cand se afla in stare naturala, fara aditivi alimentari, fara coloranti si conservanti.
De ce sunt cerealele integrale atat de sanatoase? Cerealele integrale sunt alimentele cele mai potrivite pentru micul dejun pentru ca furnizeaza organismului substantele nutritive si energia pentru activitatile zilnice. Au un continut redus de grasimi, sare, zahar si sunt bogate in fibre si carbohidrati.
Important: Evitati cerealele cu ciocolata sau cu fructe uscate. Zaharul se poate gasi pe eticheta cerealelor sub diverse forme: zaharoza, fructoza, sirop de glucoza, sirop de artar, glucoza, sucuri de fructe, zahar invertit.
Fulgii de secara combinati cu iaurt iti ofera imediat senzatia de satietate. Secara este un aliment energizant si nutritiv. Persoanele care consuma zilnic fulgi de ovaz au mai multa energie in timpul zilei, in comparatie cu cele care exclud cerealele de la micul dejun. Bogati in proteine, vitamine si minerale, fulgii de orz sunt eficienti in functionarea organismului fiind foarte digerabili.
Atentie! Nu toate sortimentele din comert asigura nutrientii necesari. Alimentatia bogate in cereale integrale accelerareaza tranzitul intestinal lent si mentine greutatea corporala dorita. Ai luat micul dejun astazi?

In articolul urmator gasiti Topul celor mai eficiente si sanatoase diete de slabit

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proteine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete de slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre minerale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carbohidrati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cereale integrale

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0