Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 zodii de femei frumoase si destepte

de Viorica Ghinea la 2017-10-11
4 zodii de femei frumoase si destepte
Te intrebi cateodata cum de unele femei au pachetul complet, adica sunt si frumoase, si destepte? Ei bine, s-au nascut in zodia potrivita! Doar patru native ale horoscopului se pot mandri ca au aceste caracteristici. Descopera daca te numeri printre acestea si, daca nu, inspira-te din felul lor de a fi!


Si frumoase, si despte! Singurele native inzestrate cu tot pachetul!



1. Rac

Nativa Rac este de departe una dintre cele mai frumoase femei din horoscop. Gingasia si feminitatea de care da dovada nu pot fi intrecute de niciuna dintre reprezentantele sexului frumos. Dar darurile cu care a fost inzestrata de catre astre nu se incheie aici. Aceasta nativa are un IQ peste medie, asa ca ii impresioneaza pe cei din jur cu intelepciunea de care da dovada.

Aceasta este prudenta, intreprinzatoare si atenta, astfel ca rareori ia o decizie gresita in viata. Intuitia o ajuta sa aleaga calea cea buna. Motiv pentru care multe persoane din jur apeleaza la sfaturile ei. Stiu ca vor primi cele mai bune indrumari de fiecare data.


2. Leu

Printre cele mai frumoase si destepte femei din zodiac se numara si cea nascuta in zodia Leu. Nativa este inzestrata de catre astre cu o frumusete rar intalnita, motiv pentru care nu are nevoie nici macar de produse de machiaj.

Mintea ei sclipitoare trece de orice provocare pe care i-o presara astrele in cale, reusind sa se impuna in orice mediu drept lider. Faptul ca este organizata o ajuta sa se detaseze cu usurinta de restul oamenilor. In plus, nativa imbina cu succes gandirea analitica si pe cea creativa, lasandu-i pe toti cu gura cascata atunci cand isi prezinta ideile.


3. Sagetator

De pe lista femeilor inzestrate cu pachetul complet nu lipseste nici nativa zodiei Sagetator. Ea ii uimeste pe cei din jur cu frumusetea ei, atragand admiratie si invidie deopotriva. Nici nu te gandi sa ii ceri sfaturi fiindca nu iti va impartasi secretele farmecului ei.

Nimeni nu o intrece pe aceasta atunci cand trebuie sa gaseasca solutii chiar si la o problema mai complicata. Pentru ea nu exista imposibilul, ci doar provocari mai interesante decat altele. Reuseste sa se impuna intotdeauna in cadrul unui grup si este recunoscuta inca de la inceput ca fiind cea mai isteata.


4. Varsator

Alta femeie care merita o diploma pentru “cea mai frumoasa si desteapta” este nativa nascuta in zodia Varsator. Desi nu pune un accent deosebit pe ritualurile de infrumusetare, aceasta este de fiecare data o aparitie rapitoare. In timp ce alte femei petrec ore in sir in oglinda pentru a se aranja, ea arata bine de la Mama Natura.

Nimeni nu poate sa spuna despre o femeie nascuta in zodia Varsator ca nu ar fi desteapta, inovativa si originala. Nu organiza o competitie cu aceasta fiindca vei iesi in pierdere de fiecare data oricat de bine te-ai pregati.


Te numeri printre zodiile de femei frumoase si destepte? Daca da, meriti toate laudele!


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.98 din 5 - 25 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inteligenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iq

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0