Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa obtii ceea ce iti doresti in functie de zodie

de Sunt Fericita la 2018-01-18
Cum sa obtii ceea ce iti doresti in functie de zodie
Stii cum sa ii ceri iubitului tau tot ce iti doresti fara a parea agasanta sau agresiva? Sau nici macar nu indraznesti sa iti exprimi in mod direct nevoile? Afla ce spune zodia ta despre stilul de abordare a barbatilor si modul in care iti exprimi dorintele.


Berbec

Femeia Berbec nu are vreodata probleme in a obtine ceea ce isi doreste. Aceasta cere direct, fara nicio rezerva, tot ce vrea, atunci cand vrea. Problema este s-ar putea sa fii putin prea directa, asa ca poate ar fi cazul sa iti indulcesti putin abordarea. Fii mai intelegatoare cu partenerul tau si asigura-te ca ii ceri lucruri la momentul oportun.

Taur

Esti obisnuita sa te concentrezi asupra propriilor tale nevoi, astfel ca nu ai niciun fel de problema cand vine vorba sa ii ceri partenerului tau o favoare. Totusi, daca iti doresti mai multa afectiune, va trebui sa il iei lucrurile incetisor si sa iti exersezi puterea de seductie, fara a parea agresiva.

Gemeni

Stii cu adevarat ce iti doresti din punct de vedere emotional? Sau chiar din punct de vedere sexual? Asta ar trebui sa afli mai intai. Odata ce ai gasit raspunsul, incepe sa oferi exact ceea ce vrei sa primesti. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Rac

Ai tendinta sa te inchizi in tine atunci cand nu primesti ceea ce iti doresti sau ai nevoie. Totusi, iti dai si tu seama ca partenerul tau nu are cum sa ghiceasca ce iti doresti tu. Asadar, daca vrei ceva, cere. Altfel, cel mai probabil, nu ti se va da!

Leu

Te simti usor ranita si chiar te miri atunci cand nevoile tale nu sunt indeplinite. Este ca si cum te-ai astepta ca partenerul tau sa fie intotdeauna la curent cu ce se intampla in mintea ta. Incearca sa ii oferi ceva inca din primul moment in care petreceti timp impreuna. Daca reusesti sa il „indulcesti” putin, partenerul tau va fi mult mai dispus sa iti indeplineasca toate dorintele.

Fecioara

Te pricepi sa oferi lucruri, insa nu prea te descurci sa iti exprimi dorintele. Asculta-ti corpul si incearca sa simti ce isi doreste. Nu te mai grabi in mod inutil. Orice ai face, nu iti critica partenerul si nu il face sa se simta ca si cum greseste.

Balanta

Esti atat de preocupata sa ii indeplinesti dorintele partenerului, incat de multe ori uiti de propriile tale dorinte. Este posibil ca partenerul tau sa se obisnuit cu acest altruism al tau si sa fie destul de dificil sa il convingi sa se gandeasca si la dorintele tale. Persista si vei reusi.

Scorpion

Stii exact ce iti place si cum sa obtii ceea ce vrei. In caz contrar, este cazul sa te intrebi daca esti cu adevarat compatibila cu partenerul tau. Adevarul este ca nu poate oricine sa iti satisfaca dorintele.

Sagetator

Iti place sa spui lucrurilor pe nume si preferi intotdeauna abordarile directe. Insa acestea nu iti aduc intotdeauna rezultatul scontat. Comentariile tale acide pot fi de-a dreptul letale. Incetineste putin ritmul, „indulceste-ti” abordarea si retine faptul ca nu toate lucrurile trebuie exprimate in mod explicit.

Capricorn

Primul pas ar fi sa te convingi pe tine ca ai dreptul sa ai dorinte, apoi va trebui sa scapi de inhibitii si sa nu iti mai faci atatea griji despre cum vei fi perceputa de partener. Nu uita ca barbatii adora sa li se spuna ce anume isi doreste femeia iubita si se grabesc sa execute.

Varsator

Mai mult decat orice, tu iti doresti spatiu, libertate. Insa poate fi putin periculos atunci cand ii ceri partenerului sa iti ofere mai multa libertate, deoarece va crede ca il respingi. Gaseste o cale prin care sa ii arati ca liberatatea nu inseamna separare. Dupa o perioada petrecuta la distanta, vei fi de o mie de ori mai fericita in bratele lui.

Pesti

Nici nu-ti poti inchipui cum ai putea sa ceri in mod direct ceva, insa ai un mod subtil extrem de ingenios prin care iti exprimi nevoile si dorintele, fara a fi nevoie sa rostesti nici macar un cuvant. Ii poti transmite partenerului ce iti doresti prin gesturi sau imbracaminte.

Nu ai cum sa nu le admiri pe acele reprezentante ale sexului frumos care trec peste orice provocare a vietii. Ele stiu cum sa faca fata necazurilor, nu se lasa doborate de nimeni si de nimic. Daca te intrebi cum reusesc sa faca toate aceste lucruri incredibile, afla ca semnul zodiacal in care s-au nascut le influenteaza in viata de zi cu zi. Iata care sunt cele mai puternice zodii femei: nimic nu le sta in cale!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dorinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nevoi

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0