Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Modalitati prin care te poti relaxa dupa o zi grea

de Sunt Fericita la 2018-12-18
5 Modalitati prin care te poti relaxa dupa o zi grea
In sezonul rece, la sfarsit de toamna si inceput de iarna, organismul oboseste mult mai repede, iar tu te simti cu mult mai slabita fata de restul anului. Iti recomandam cateva modalitati prin care te poti relaxa dupa o zi stresanta si friguroasa.


Cum sa te relaxezi dupa o zi lunga si stresanta
 

Momentele de rasfat cand ajungi seara tarziu acasa sunt de nepretuit. Pe timpul zilei, organismul depune un efort suplimentar pentru a mentine sistemul imunitar in parametri normali, tocmai din acest motiv are nevoie de un surplus de odihna. Acasa te poti relaxa dupa o zi lunga si mai ales friguroasa. Iata cateva idei!
 
Bea o bautura calda. In sezonul rece, o cana de ceai cald, o cana de lapte sau o ciocolata calda sunt tot ce ai nevoie pentru a te incalzi. Daca simti nevoia sa te linistesti, atunci fa-ti un ceai din plante medicinale precum tei sau musetel deoarece acestea au un efect calmant care te ajuta sa ai un somn odihnitor.
 
Fa-ti o baie fierbinte. Gaseste-ti cateva clipe libere doar pentru tine si trateaza-ti orice stare usoara de depresie cu ajutorul unui dus fierbinte. S-a demonstrat de catre un grup de cercetatori germani faptul ca o baie fierbinte este o metoda eficienta de a scapa de starile usoare de depresie.
 
Citeste o carte sau uitat-te la un film bun. Nimic nu te ajuta sa te detasezi mai bine de stresul acumulat intr-o zi decat o carte buna ori un film bun. Este un moment perfect pentru relaxare, momentul ideal pentru a te debarasa de grijile si problemele vietii cotidiene.
 
Fii creativ. De regula, perioadele anului in care esti foarte stresat la job si ai multe activitati pe zi devin si cele mai obositoare din punct de vedere psihic. Daca simti ca ai nevoie de putina relaxare si inclusiv de o activitate mentala care sa te linisteasca, atunci ia un set de creioane colorate si fii creativ. Cumpara-ti o carte de colorat pentru adulti si incearca sa alegi modele cat mai complexe de design. Acestea iti vor oferi confortul mintal de care ai nevoie.
 
Odihneste-te suficient. Pe langa orice modalitate de relaxare, organismul are nevoie si de odihna, iar in sezonul rece mai mult decat in alta perioada.  Stabileste-ti un program regulat de somn, minim 7-8 ore pe noapte, pentru a te trezi a doua zi odihnit si pregatit de noi incercari.
Alimenteaza-te corect. Nu uita ca alimentatia este unul dintre factorii importanti in ceea ce priveste sanatatea organismului. Sunt alimente care iti pot strica starea de spirit, dar si alimente care iti pot da energia de care ai nevoie pentru o zi lunga.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0