Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tip de celulita ai si cum sa scapi de ea

Ce tip de celulita ai si cum sa scapi de ea
Exista multe motive pentru care corpul tau, odata frumos si perfect tonifiat, ajunge sa aiba celulita. Vorbim in continuare despre celulita care apare din cauza retentiei de apa, a dietei pline de grasimi sau a alimentatiei bogate in zahar. Vezi caracteristicile fiecareia, afla ce tip de celulita ai si cum sa scapi de ea...


Celulita cauzata de RETENTIA DE APA. Daca ai acest tip de celulita, atunci te deranjeaza cel mai mult zonele coapselor si fesele, pentru ca acolo se aseaza celulita in acest caz; este celulita care apare in primul an de ingrasare, o data cu venele varicoase si vergeturi pe coapse si picioare. De ce ai acest tip de celulita? Femeile tind sa retina apa in corp din cauza varicelor sau a problemelor hormonale. Cum sa scapi de celulita cauzata de retentia de apa. Singurul mod in care poti scapa de aceasta problema este sa reduci consumul de alimente care duc la retentia de apa: este vorba de sare, lapte integral, carne de porc, branza sarata, iaurt, carnati, carne afumata, carne rosie, dulciuri, prajeli si alte alimente la care crezi ca esti alergica; consuma alimente care contin vitaminele E, C, K, P sau care sunt bogate in flavonoizi (citrice, fructe de padure, ceapa, patrunjel, ceaiul alb si cel verde, vinul rosu, ciocolata neagra).
Celulita cauzata de o DIETA CU MULTE GRASIMI. Ai acest tip de celulita daca observi ca aceasta este pozitionata mai ales pe posterior, apare atunci cand slabesti excesiv sau te ingrasi brusc, simti ca te dor picioarele dupa-amiaza, ai celulita de mult timp (mai mult de 5 ani), iti plac alimentele grase ori sarate si mananci seara tarziu (dupa ora 18-20). De ce ai acest tip de celulita? Grasimea apare atunci cand consumi mai multe calorii decat consuma corpul tau intr-o zi; corpul stocheaza grasimea in exces in zonele cu probleme, pentru a o folosi mai tarziu, insa daca vei continua sa mananci mai mult decat are nevoie organismul tau, aceasta se va depozita in continuare. Cum sa scapi de celulita cauzata de o dieta cu multe grasimi. Cel mai simplu si bun mod in care poti scapa de acest tip de celulita este sa reduci cantitatea de calorii si sa faci mai multa miscare. Foarte importanta este si renuntarea la alimentele care te-au ingrasat in primul rand si inlocuirea lor cu legume sau fructe. Daca vrei o dieta bogata in proteine, mananca peste (ton, sardine), carne de vita sau de porc fara grasime, oua; intr-o masura mai mica, include in dieta si branza sau iaurt. Inlocuieste painea alba si dulciurile cu variante mai sanatoase.
Celulita cauzata de ALIMENTATIA BOGATA IN ZAHAR. Ai acest tip de celulita daca aceasta e situata pe coapse, posterior si burta, este o „afectiune” de care sufera femeile din familia ta, te-ai ingrasat incet iar celulita ti-a aparut de mai putin de 5 ani, iti place sa mananci alimente bogate in grasini, sare si zahar, de cele mai multe ori mananci seara, cand esti obosita sau suparata, chiar te trezesti in mijlocul noptii pentru a lua o gustare si... nu faci suficienta miscare. Efectul de coaja de portocala pe care cei mai multi oameni il atribuie celulitei este cauzat de fibrele de colagen care se apropie intre ele, comprimand celulele grase; unul din motivele  pentru care colagenul isi pierde flexibilitatea este consumul excesiv de zahar. Cum sa scapi de celulita cauzata de alimentatia bogata in zahar. Cel mai important este sa reduci consumul de zahar si ne referim atat la linguritele de zahar pe care le torni in cafea sau ceai, dar si zaharul ascuns prin produsele de la rafturi. Mananca mai multe fructe dulci (stafide, banane, curmale), inlocuieste zaharul cu extract de stevie sau sirop de artar si mananca iaurt simplu. De asemenea, mananca mai putini cartofi, porumn, ulei, inghetata si bauturi acidulate sau sucuri de fructe cumparate de-a gata. Nu mai manca dupa ora 18. Mananca in schimb oua, peste alb, spanac si alimente bgate in antioxidanti, vitamina C si E, seleniu si zinc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.71 din 5 - 21 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cauza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0