Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri pentru a scapa de raceala intr-o singura zi

de Ana-Maria Tudor la 2017-10-03
5 trucuri pentru a scapa de raceala intr-o singura zi
Nu da fuga la sertarul cu medicamente atunci cand simti primele simptome ale racelii, indiferent cat de rau te simti! De multe ori poti evita aparitia unei raceli zdravene, cu cateva trucuri simple, fara sa fie nevoie sa apelezi la pastile!


Poti scapa de raceala intr-o singura zi, cu atat mai mult daca nu esti nevoit sa iesi din casa! Poate ca reteta succesului este doar o zi libera de la serviciu.

Iata cateva trucuri pentru a scapa de raceala intr-o singura zi:

Un dus fierbinte dis-de-dimineata
- o baie fierbinte te-ar putea ajuta sa te simti mai bine rapid, tinand cont de faptul ca apa fierbinte va indeparta senzatia de frig, iar aburul iti va desfunda sinusurile. In plus, daca iti lacrimeaza ochii si iti curge nasul, vei observa ca pe timpul unei bai fierbinti nu vei mai resimti aceste neplaceri.

Baie de aburi pentru fata - pune apa fierbinte intr-un lighean, apleaca-te deasupra lui si pune un prosop pe cap, care sa te acopere.
Aburii vor ajunge rapid in caile respiratorii si te vor ajuta la eliminarea mucusului, dar si la reducerea durerilor de cap.

Mananca picant - Organismul tau este slabit atunci cand raceala isi face aparitia si trebuie sa te fortezi sa mananci ceva, pentru a prinde putere. Este indicat sa adaugi alimentelor cateva condimente picante, precum ghimbir, usturoi sau ardei iute, care au proprietati antivirale si antibacteriene si ajuta la curatarea sinusurilor.

Iata si alte remedii naturiste pentru raceala si gripa>>

Putina miscare - Stiu ca este exact ceea ce nu vrei sa auzi atunci cand esti racit, insa trebuie sa stii ca o scurta plimbare in aer liber, chiar si 5 minute in jurul blocului, te va ajuta sa te simti mai bine rapid! Cateva minute de miscare ajuta si la imbunatatirea starii  de psihic si la intarirea sistemului imunitar.

Odihneste-te - Va fi destul de usor, tinand cont de faptul ca organismul tau este slabit si simte nevoia sa doarma mai mult! Ai nevoie de cateva ore in plus de somn pentru a-i reincarca bateriile si recapa puterea.

Evita cafeaua si alcoolul si inlocuieste-le cu multe ceaiuri indulcite cu miere si lamaie!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 33 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raceala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de raceala

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0