Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii octombrie 2017: afla ce provocari te asteapta!

de Viorica Ghinea la 2017-10-03
Horoscopul lunii octombrie 2017: afla ce provocari te asteapta!
Horoscopul lunii octombrie se anunta a fi mai bun decat cel al lunii precendente, insa zodiile trebuie sa fie atente la cateva aspecte importante. A doua luna de toamna este plina de surprize pentru toate simbolurile astrologice. Noutatile vor fi atat pe plan amoros, cat si pe plan profesional si financiar. Iata de ce provocari vei avea parte in urmatoarea perioada!


Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru toate zodiile


Berbec

In luna octombrie entuziasmul tau va fi starnit la orice pas, asa ca ar trebui sa profiti de energiile pozitive cu care te inzestreaza astrele in aceasta perioada. Ai tot ce iti trebuie ca sa atingi obiectivele pe care ti le-ai fixat pentru viitorul apropiat.

Pe 11 octombrie, pozitia astrelor Marte si Saturn ar putea scoate la suprafata o neintelegere mai veche, motiv pentru care trebuie sa ai grija la atitudine. Nu te infuria, ci actioneaza cu calm, dar ramai ferma pe pozitie.

In aceasta luna vei atrage un amic ori un iubit nou, avand in vedere nivelul de atractie cu care vei fi inzestrata pe 19 octombrie datorita fazei noi a Lunii. In viitorul apropiat s-ar putea sa te bucuri de o relatie foarte pasionala. Important este sa pronunti cuvantul potrivit la momentul potrivit.


Taur

Luna plina din 5 octombrie te ajuta sa iti dezvolti proiectele care pana acum pareau sa stagneze. Vei primi tot suportul necesar din partea astrelor, asa ca nu trebuie sa depui prea mult efort in acest sens. Acum ai ocazia sa te conectezi cu o persoana cu care impartasesti aceleasi pasiuni. Doar de voi depinde daca veti ajunge mai departe.

Horoscopul lunii octombrie 2017 arata bine atat pe plan amoros, cat si in sectorul sanatatii. Nu te vei confrunta cu probleme mari, ci vei reusi sa mentii un echilibru, mai ales ca si cei din jur te zoresc sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Important este sa te odihnesti mai mult.

Pe 27 octombrie, cand te afli sub influenta pozitiei planetelor Venus si Pluto, vei avea parte de o situatie mai stresanta pe plan sentimental. O dorinta devine tot mai intensa, iar acest lucru ti-ar putea da batai de cap. Ai grija la atitudine!



Gemeni

Viata ta sociala va fi una intensa in aceasta luna, incepand cu 5 octombrie, cand Luna plina iti influenteaza destinul. Vei avea parte de multe ocazii unde sa te distrezi si sa cunosti oameni noi. Acest lucru nu te va ajuta doar pe plan personal, ci si pe plan profesional.

Mercur intra in Scorpion pe 17 octombrie, ceea ce inseamna ca problemele cu care te confruntai pana acum vor deveni mai putin deranjante. Important este sa dai dovada de rabdare si de determinare in astfel de situatii.

Te asteapta zile frumoase dupa 19 octombrie, avand in vedere ca vei bifa noi incepuri gratie Lunii noi.


Rac

Fii atenta la oportunitatile care apar odata cu Luna plina din 5 octombrie. Nu te teme sa iti deschizi aripile si sa pornesti catre noi orizonturi. Doar asa te vei putea dezvolta.

Viata de familie se anunta a fi una linistita si promitatoare. Veti reusi sa va rezolvati anumite probleme mai vechi si sa puneti bazele unui proiect ce tine de amenajare interioara. Daca ati avut un astfel de proiect neincheiat pana acum, veti reusi sa duceti totul la bun sfarsit. Orice problema ati avut legata de acesta se va rezolva cu bine.


Leu

Odata cu Luna plina din 5 octombrie, orizonturile tale se vor extinde si iti vor pune la picioare o viata promitatoare. Ingredientul-cheie ramane determinarea insa, asa ca trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti sa obtii in viitorul apropiat.

Vei cunoaste multe persoane in octombrie 2017, asa ca ar trebui sa iti faci cat mai multe relatii in aceasta perioada. Chiar daca nu ramaneti in relatii stranse, nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de ajutorul acestora.

Conjuctia soarelui cu Jupiter din 26 octombrie iti creeaza o situatie norocoasa, una de care ar trebui sa profiti din plin, pentru ca nu se stie cand o vei mai intalni. Uita de acea problema stresanta care iti dadea batai de cap pana acum.



Fecioara

In horoscopul octombrie 2017 se intrevad schimbari fundamentale atat in planul personal, cat si in cel profesional. Sub influenta Lunii pline din 5 octombrie, ti se vor deschide multe drumuri, asa ca trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci mai departe.

Vei constata o imbunatatire in sectorul financiar, dar si in relatia cu cei din jurul tau. Vei avea parte de tot suportul necesar din partea astrelor, asa ca ar fi pacat sa nu profiti de anumite sanse.

Spre finalul lunii, dupa 24 octombrie, planetele Neptun si Mercur te vor inzestra cu inspiratie, motiv pentru care mintea ta va straluci mai mult ca de obicei.


Balanta

Dragostea incolteste in inima ta pe 5 octombrie, cand Luna este plina. Daca te-ai confruntat pana acum cu griji, acestea nu vor disparea, dar noul interes amoros va aduce multa fericire in viata ta.

Farmecul de care vei da dovada in aceasta luna te va ajuta sa obtii tot ceea ce iti doresti atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Important este sa iti faci un plan, apoi sa urmezi fiecare pas din acesta. Nu te abate de la niciunul.

Dupa 22 octombrie, cand Marte intra in Balanta, viata ta sociala va deveni extrem de interesanta. Bucura-te de toate evenimentele care vor aparea in calea ta.


Scorpion

Daca te-ai confruntat in ultima perioada cu probleme de sanatate ori ai fost stresata, pune-te pe primul plan in octombrie. Ai mai multa grija de tine, altfel corpul tau va incepe sa se resimta.

Planeta Jupiter, care intra dupa 10 octombrie in semnul tau, iti va scoate in cale multe oportunitati in urmatoarele luni. Ai curajul sa iti pui in practica toate planurile la care doar visai pana acum.

Urmeaza o perioada norocoasa pentru tine, asa ca trebuie sa ai mai multa incredere in abilitatile tale. Nu tine cont de ceea ce iti spun cei din jur, ci lupta pentru ceea ce iti doresti. Pana la urma, nimeni nu stie ce este mai bine pentru tine.


Sagetator

In horoscopul lunii octombrie 2017, creativitatea este cuvantul-cheie al zodiei tale. Urmeaz-o si te va conduce pe cai nebanuite, dar extrem de promitatoare.

Focuseaza-te asupra a ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine si nu te lasa pana nu atingi fiecare obiectiv pe care ti l-ai fixat.

Dupa 19 octombrie, cand Luna este noua, incearca ceva diferit si vei culege roadele mai tarziu. Nu sta prea mult pe ganduri, ci actioneaza cu determinare, altfel vei pierde ocazia.


Capricorn

Lucrurile iti merg bine atat in familie, cat si la locul de munca. Cariera ta atinge noi niveluri, asa ca trebuie sa iti pui ordine in ganduri si sa realizezi care este drumul spre care trebuie sa te indrepti de acum inainte.

O schimbare ce urmeaza in aceasta perioada va cere un sacrificiu din partea ta, asa ca va trebui sa te deschizi mai mult. Astrele te vor ajuta sa iti dai seama de ce anume ai nevoie mai mult acum si cum ii poti face fericiti si pe cei din jurul tau.


Varsator

In luna octombrie 2017 vei avea mai mult timp sa petreci alaturi de cei dragi. Vei reusi sa rezolvi niste neintelegeri mai vechi pe care le aveai cu cei din familie, dar si sa iti faci noi prieteni.

Pe 15 octombrie, cand Mercur se afla in opozitie cu Uranus, realizezi ca o idee care ti se parea extraodinara pana acum se va dovedi dezamagitoare. Extinde-ti orizonturile si vei reusi sa gasesti o cale de rezolvare.

Esti intr-o forma de invidiat la locul de munca, asa ca vei veni cu multe idei promitatoare. In plus, apare un nou hobby in viata ta, asa ca ar trebui sa dezvolti cat mai mult aceasta pasiune.


Pesti

In aceasta luna acorzi mai multa atentie planului financiar, mai ales ca incepe sa se imbunatateasca treptat. Acum este momentul sa iti faci cateva economii pentru cheltuielile ce vor aparea in viitorul apropiat. O favoare pe care ai facut-o in trecut se intoarce in avantajul tau acum, asa ca vei fi rasplatita pentru faptele bune pe care le-ai facut.

Jupiter paraseste semnul Balantei pe 10 octombrie si intra in intensa zodie a Scorpionului. Acum este momentul sa duci totul la un alt nivel. Luna noua din 19 octombrie iti ofera sansa sa faci o schimbare interesanta in viata ta. Dar ai grija sa nu actionezi cu prea multa pasiune, fiindca s-ar putea sa creezi panica in jurul tau. De asemenea, fii atenta si la capitolul asteptari. Unele prea inalte te-ar putea dezamagi mai tarziu, cand lucrurile nu vor iesi chiar asa cum iti doresit.


Tine cont de indrumarile oferite in horoscopul lunii octombrie 2017 si vei trece cu bine peste toate provocarile pe care le vor presara astrele in calea ta in aceasta luna.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscopul lunii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre astrologie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0