Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Crema Mascarpone

Reteta zilei: Crema Mascarpone
Reteta zilei: Crema Mascarpone

Iata un desert savuros, cu o textura moale si o aroma delicata! Descopera si tu gustul savuros al cremei Mascarpone!


Crema Mascarpone este folosita in bucataria italieneasca la prepararea multor deserturi. Mascarpone este o crema fina, usor dulceaga, cu o textura moala si o aroma delicata.
Crema Mascarpone este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci (tiramisu, tarta cu fructe, cheesecake).
Ingrediente necesare pentru reteta:
- 300 g mascarpone;
- 200 g zahar;
- 4 galbenusuri;
- 150 ml frisca lichida.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

Crema Mascarpone - modalitate de preparare
1. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana acand acesta se topeste.
2. Se incorporeaza mascarpone, amestecand usor in sensul acelor de ceasornic, iar compozitia obtinuta se tine la frigider pentru 30 de minute.
3. Intre timp, se mixeaza frisca lichida pana cand se obtine consistenta dorita.
4. Frisca se adauga peste crema care a stat la frigider si se amesteca bine.
Crema Mascarpone se poate servi cu ciocolata neagra rasa si cu sticks de ciocolata. Sau o puteti folosi la prepararea prajiturilor.

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mascarpone

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Crema Mascarpone"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 8 =

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0