Crema Mascarpone este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci (tiramisu, tarta cu fructe, cheesecake).
Ingrediente necesare pentru reteta:
- 300 g mascarpone;
- 200 g zahar;
- 4 galbenusuri;
- 150 ml frisca lichida.
Crema Mascarpone - modalitate de preparare
1. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana acand acesta se topeste.
2. Se incorporeaza mascarpone, amestecand usor in sensul acelor de ceasornic, iar compozitia obtinuta se tine la frigider pentru 30 de minute.
3. Intre timp, se mixeaza frisca lichida pana cand se obtine consistenta dorita.
4. Frisca se adauga peste crema care a stat la frigider si se amesteca bine.
Crema Mascarpone se poate servi cu ciocolata neagra rasa si cu sticks de ciocolata. Sau o puteti folosi la prepararea prajiturilor.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!