Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 reguli pentru a trece peste orice despartire

7 reguli pentru a trece peste orice despartire
Despartirile nu sunt nici usoare, nici placute, insa nu sunt in niciun caz imposibil de depasit. Daca esti hotarata sa iti vezi mai departe de viata in urma unei despartiri, va trebui sa respecti cu strictete urmatoarele reguli.


Regula nr. 1 – Intrerupe orice fel de contact cu el
Chiar daca te vei gandi la el nonstop si iti va fi dor sa ii auzi glasul, oricat de mult i-ai simti lipsa, trebuie sa intrerupi orice fel de contact cu el. Vor fi momente cand vei dori sa-i spui ca il iubesti si il vei iubi vesnic, altele cand ii vei dori tot raul din lume, orice ar fi, nu uita: primul pas dupa orice despartire este sa intrerupi contactul. Gandeste-te simplu: care este motivul real pentru care vrei sa vorbesti cu el? Daca iti doresti sa obtii o reactie din partea lui, inseamna ca iti pierzi timpul degeaba. Nu ii permite LUI sa iti mai influenteze gandurile si alegerile. Alege TU sa mergi mai departe.
Regula nr. 2 – Sterge-l de pe Facebook si orice alt cont online, sterge-i numarul de telefon si sterge-i si pe prietenii lui din lista
Daca inevitabilul s-a produs si v-ati despartit, nu te mai agata de sperante false. Sterge-l de pe Facebook, Twitter, si messenger, pentru a nu fi nevoita sa iti aduci in mod constant aminte de el. Plus, nu iti doresti sa vezi cat de bine se distreaza fara tine, nu-i asa? Acelasi lucru este valabil si pentru prietenii si familia lui. Sterge-i pe toti din lista. In cazul in care prietenii lui sunt si prietenii tai cei mai buni, atunci lucrurile se complica.
Regula nr. 3 – Accepta ideea ca nu veti deveni cei mai buni prieteni
Nu crede pentru o clipa ca puteti continua relatia in calitate de amici. Nu poti fi amica fostului tau, cel putin nu imediat dupa despartire. Daca fostul te preseaza sa ramaneti prieteni, spune-i ca acest lucru nu este posibil deocamdata. Puteti fi prieteni, insa de-abia dupa ce ai depasit momentul, esti fericita, implinita si, cel mai important, ai pe altcineva. Iar atunci probabil ca vei fi si uitat cum il cheama.
Regula nr. 4 – Nu mai face NICIODATA sex cu el dupa ce v-ati despartit
Este cat se poate de simplu: te vei autosabota. Nu uita cat de greu ti-a fost si poate inca iti este. Chiar vrei sa retraiesti toate momentele neplacute? Nu ii vei recastiga inima prin sex, asa ca cel mai bine este sa renunti definitiv la idee.
Regula nr. 5 – Nu il idealiza dupa ce ti-a trecut supararea
Trezirea la realitate! NU este omul minunat la care visai, altfel nu v-ati fi despartit, nu-i asa? Oamenii nu se schimba in mod fundamental, iar daca tu crezi ca il poti schimba sau ca isi va da seama mai tarziu cat de mult a gresit si se va intoarce la tine, inseamna ca iti vrei singura raul. Nu te mai agata de o fantezie care nu va deveni niciodata realitate. Treci mai departe si gaseste o persoana care sa te faca cu adevarat fericita!
Regula nr. 6 – Nu cadea in ispita de a-l recuceri
Nu incerca sa il recuresti, apeland la tot felul de metode ingenioase. Invata sa te resemnezi, deoarece in viata nu se intampla totul asa cum ne-am dori noi. Descopera-ti individualitatea si gandeste-te la ce iti doresti TU, nu la ce si-ar dori el. Pentru a putea depasi momentul si a trece peste o relatie, este esential sa inveti sa te iubesti din nou si sa iti ocupi timpul cu activitati interesante, care sa te scoata din cotidian. Renunta la manipulari si incercari dubioase de a-i recuceri inima. Fii puternica!
Regula nr. 7 - Iarta-l
Pentru a putea depasi momentul, trebuie sa il ierti. Daca vrei sa mergi mai departe si sa fii fericita, renunta la resentimente si nu ramane blocata in trecut. Iarta-l pe el si iarta-te pe tine. Si uita-l.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartiri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0