Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Am 40 de ani si sunt singura

Gandurile unei femei mature: Am 40 de ani si sunt singura
Barbatul cu care m-am intalnit nu asculta niciun cuvant din ceea ce spun. Nu pentru ca nu e atent, caci se uita fix in ochii mei. Dar nu ma paote auzi. Se gandeste ca este atras de mine, ii place conversatia, dar nu se astepta sa fie atat de incantat. Pot sa vad asta in ochii lui care se uita lung de tot la mine. Si ma gandesc ca ar fi frumos sa ma las si eu un pic fermecata.


Momentul se sparge un pic cand chelnerul ne aduce al doilea rand de bauturi. Partenerul meu ridica paharul si inchina pentru intalnirea noastra. „M-am hotarat: o sa mai intalnesc o data cu tine saptamana asta”.
Exista intalniri bune, rele si unele de care uiti sau vrei sa uiti imediat. Si sunt si intalniri care te fac sa te simti plutind. Sunt rare, mai rare decat o mult dorita ploaie intr-o zi torida. Si, uneori, dureaza tot atat de mult, doar suficient cate sa ne amintim ca pot exista conexiuni cu alte persoane. Pentru unii, aceste conexiuni se prelungesc pe toata viata, dar eu am ajuns sa ma bucur de aceste scurte momente care mi se ofera.
Am inteles, la frageda varsta de 40 de ani, ca dragostea nu exista doar pentru cei de 20 de ani. Sau de 30 de ani. Daca cineva nu a gasit dragostea la varsta la care lumea credea ca e cazul, nu inseamna ca nu este capabil de dragoste sau ca dragostea nu este capabila sa-i gaseasca. Dragostea vine atunci cand trebuie savina.
Pana la 40 de ani, am vazut oameni sfasiati de dragostea tienreasca ce a sfarsit in divort si buncii care s-au indragostit „pentru prima data”, cu o forta nebanuita de ei pana atunci. Dragostea nu este un dar pentru cei merituosi, ci o recompensa pentru cei care asteapta suficient.
Am invatat ca si barbatii tanjesc dupa dragoste, dar, uneori, nu pot fi vulnerabili in fata ei. Am invatat ca si femeile tanjesc dupa dragoste si sunt mai predispuse sa se arate vulnerabile in fata ei. Iar femeile la 40 de ani sunt specializate in daramarea zidurilor in fata vulnerabilitatii afisate a barbatilor si se indragostesc tocmai datorita acestui gest.
Dragostea nu este un joc de-a scaunele muzicale menit pentru norocoasele care gasesc repede un scaun cand muzica se opreste. Si mai stiu si ca dragostea dureaza atat de mult pe cat suntem amanadoi dispusi sa ne amintim de melodie se auzea in fundal cand ne-am intalnit prima data.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre divort

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0