Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 semne ca esti mai inteligenta decat cei din jurul tau

de Viorica Ghinea la 2019-12-10
8 semne ca esti mai inteligenta decat cei din jurul tau
Ai indoieli in privinta nivelului tau de inteligenta? Atunci ar trebui sa privesti in jurul tau si sa faci o comparatie. Vei observa ca esti cu mult deasupra celor din jurul tau. Bineinteles, numai in cazul in care bifezi semnele descrise mai jos.


Semne ca esti mai inteligenta decat ai impresia


1. Ai fost alaptata mai mult timp

Specialistii din Marea Britaniei si Noua Zeelanda au facut studii pe 3000 de copii si au descoperit ca cei care au fost hraniti la san atunci cand au fost bebelusi au inregistrat cu 7 valori de IQ mai mult decat ceilalalti. Inca se mai fac cercetari in privinta acestei descoperiri.


2. Ti-a placut sa citesti mult inca de mica

Cartile au fost cei mai buni prieteni ai tai inca din copilarie? Atunci cu siguranta esti mai inteligenta decat multe persoane din jurul tau. Cercetatorii considera ca cei care incep sa citeasca de la varste fragede isi imbunatatesc vocabularul si abilitatile non-verbale.


3. Esti stangace

Studii recente au scos la iveala faptul ca oamenii stangaci sunt mai creativi si mai isteti decat cei care isi folosesc mana dreapta mai mult. Se pare ca stangacii se pricep sa gaseasca solutii unor probleme care li se par imposibile dreptacilor.


4. Ai simtul umorului dezvoltat

Se pare ca simtul umorului este in stransa legatura cu nivelul de inteligenta pe care il ai. Daca faci cele mai bune glume din grupul tau, atunci te poti considera mai isteata decat ceilalti. Intr-o cercetare realizata pe 400 de studenti, care au trebuit sa rezolve un test de inteligenta, s-a cerut conceperea unor fraze amuzante pentru o serie de desene animate. Rezultatul? Cei mai inteligenti au fost cei mai amuzanti dintre acestia.


5. Esti curioasa

Un profesor de psihologie de la o universitate din Londra a spus despre curiozitate ca este o caracteristica importanta a oamenilor inteligenti. Acestia vor sa descopere cat mai multe lucruri noi si sunt mereu preocupati de dezvoltarea lor profesionala.


6. Esti perfectionista

Nu stii cum sa iti dai seama ca esti mai inteligenta fata de cei din jurul tau? Este suficient sa bifezi acest semn. Oamenii inteligenti nu sunt niciodata multumiti de activitatea lor pentru ca sunt constienti de faptul ca pot mai mult de atat. In schimb, persoanele mediocre nu depun efort pentru a-si imbunatati activitatea.


7. Esti o pasare de noapte

Poate ca suna amuzant, insa studiile au demonstrat faptul ca persoanele care se culca mai tarziu sunt mai inteligente decat celelalte. Se pare ca acestea sunt mai creative si ca reusesc sa isi depaseasca limitele mai usor.


8. Ai un scris dezordonat

Se plange toata lumea din jur ca scrii urat? Habar au cei din jur ca indeplinesc aceasta caracteristica doar oamenii creativi si inteligenti. De acum vei avea replica potrivita pentru acestia.


Cate dintre aceste semne ai bifat pe lista ta?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.73 din 5 - 26 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inteligenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre creativitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perfectiune

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0