Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente pe care sa le consumi inainte de a merge la sala

de Sunt Fericita la 2019-06-24
Alimente pe care sa le consumi inainte de a merge la sala
Chiar daca urmeaza sa mergi in sala de sport si sa faci exercitii fizice, nu inseamna ca poti avea o alimentatie dezechilibrata. Alimentele pe care le consumi inainte de sala iti pot influenta semnificativ aspectul corpului. Mai jos iti spunem ce alimente sa consumi inainte de a merge la sala pentru a arde mai repede grasimile.


Pentru a-ti mentine un echilibru in dieta alimentara, este indicat chiar si inainte de antrenamentul fizic de la sala de sport sa ai o masa sanatoasa. Exista alimente pe care daca le consumi inainte de sala iti pot ingreuna antrenamentul si exista alimente care, odata consumate, te vor ajuta sa arzi mai repede grasimile, dar si mult mai eficient. Iata ce sa mananci inainte sa mergi la sala.

 
Banane. Avand in vedere ca in sala de sport vei depune mult efort si iti vei consuma din energie, cel mai indicat este ca inainte de sala sa mananci o banana. Aceasta contine fibre si carbohidrati si te ajuta sa iti maximizezi energia pentru a-ti indeplini target-ul la sala. 

 
Ovaz. Este unul dintre cele mai complexe alimente care iti furnizeaza cantitatea de energie de care ai nevoie pentru sala. Ovazul este bogat in fibre, iar acest lucru te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit exercitiile fizice pe care ti le-ai propus. Este recomandat ovazul din cereale integrale si nu cel instant, deoarece acesta din urma poate creste nivelul de zahar din sange.

 
Fructe si nuci. De regula, fructele sunt bogate in fibre si carbohidrati complecsi, iar asta le face cel mai bun aliment inainte de sala. Fructele sunt sanatoase, contin grasimi si proteine care te ajuta sa iti recapeti imediat energia chiar si dupa ce ai petrecut 2 ore in sala de sport.

 
Ananas. Datorita faptului ca este bogat in fibre si carbohidrati, ananasul este alimentul cel mai indicat de consumat inainte de sala. Te ajuta sa arzi mult mai repede grasimile, dar si sa ai suficienta energie pentru a face exercitii fizice. Consmul de ananas nu iti creste nivelul de zahar din sange si te ajuta sa te mentii hidratat pe toate perioada exercitiilor. 

 
Suc de lamaie. Consumul de suc de lamaie arde caloriile si te ajuta sa iti cresti eficienta metabolismului. Specialistii in nutritie recomanda sa bei un pahar de apa cu suc de lamaie cu aproximativ 30 de minute inainte de a merge la sala, iar pe toate perioada exercitiilor vei arde mult mai repede grasimile.

 
Asadar, daca mergi la sala nu inseamna ca ai liber la orice aliment. Consuma cu moderatie alimentele mai putin sanatoase si asigura-te ca ii oferi organismului sursa de proteine si fibre de care are nevoie in fiecare zi.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0