Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eticheta stilistica: Ce tip de incaltaminte poti purta la birou?

de Sunt Fericita la 2020-08-12
Eticheta stilistica: Ce tip de incaltaminte poti purta la birou?
Sa mergi zilnic la birou poate fi o provocare din punct de vedere al incaltamintei. De cate ori te-ai uitat in dulap si nu ai mai stiut cu ce sa te incalti? Probabil ca de multe ori. Este un lucru cunoscut faptul ca indiferent de cati pantofi ar avea o femeie, nu are niciodata suficienti. Si tu simti la fel?


Ce-i drept, la job trebuie sa ai o anumita eticheta care te limiteaza la tipurile si culorile pe care le poti purta. Insa, chiar si in asa, ai la dispozitie suficiente tipuri de pantofi pe care le poti alterna ca sa nu te plictisesti si in plus, le gasesti intr-o varietate de modele si stiluri. 
 
Ca sa fii sigura ca ai ce sa porti la birou, exista anumite tipuri de incaltaminte care nu trebuie sa-ti lipseasca. 
 
Pantofii cu toc
 
Acestia sunt nelipsiti in mediul business, iar orice femeie care isi doreste sa impuna respect trebuie sa-i aiba. Pantofii cu toc iti vor da mereu o prestanta aparte prin postura pe care o ofera. Nu trebuie sa-i porti in fiecare zi daca nu te simti confortabil cu ei, insa alege-i atunci cand ai intalniri sau prezentari, pentru ca vei impresiona audienta. Pentru o tinuta office iti recomandam pantofii cu toc mic sau mediu pe care sa-i porti cu rochii sau fuste peste genunchi, ca sa pastrezi o linie discreta si sa nu iesi in evidenta cu un look prea atragator. Culorile spre care te poti indrepta sunt negru si nude, ca sa-ti fie usor sa ii asortezi.
 
Balerinii 
 
Balerinii sunt acele incaltari care te vor scoate din incurcatura la birou. Sunt mult mai confortabili decat orice pereche de pantofi cu toc si pentru ca exista mai multe modele pot fi usor de integrat in orice context. Alege o pereche de balerini draguti si eleganti atunci cand ai sedinte, de preferat negri si nu foarte incarcati, poate doar cu cateva elemente metalice sau o fundita de dimensiuni mici. Pentru zile mai lejere poti opta pentru culori mai vesele, dar pale, nu neon, si elemente decorative mai mari. 
 
Pantofi office 
 
Pantofii office sunt acei pantofi fara toc, dar cu siret si cu o talpa mai groasa fata de balerini, care merg cel mai bine toamna sau la inceputul primaverii. Cel mai cunoscut model este oxford, care are un design clasic de inspiratie masculina. Acestia sunt ideali sa ii porti cu pantaloni si sacou, iar look-ul final va fi unul stylish. 
 
Sandale vara si cizme iarna 
 
In functie de anotimp, poti varia incaltamintea de birou cu sandale in sezonul cald si cizme in sezonul rece. La fel ca la pantofi, atat la sandale, cat si la cizme, orienteaza-te fie spre o talpa joasa, fie la un toc mediu. Culorile neutre te vor salva mereu, crem si roz pal pentru sandale, negru si maro pentru cizme. 
 
Cu aceasta lista parca nu te mai simti la fel de ingradita in ceea ce priveste pantofii pentru birou, nu-i asa? Daca vei avea diferite variatii ale acestor tipuri de incaltaminte si le vei actualiza dupa o perioada de timp, cu siguranta vei gasi cu ce sa te incalti in fiecare zi la job. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi cu toc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balerini

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0