Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a terminat cu tartrul dentar! De acum, spune-i adio, caci Life Dental Spa iti sare in ajutor!

de Sunt Fericita la 2021-07-30
S-a terminat cu tartrul dentar! De acum, spune-i adio, caci Life Dental Spa iti sare in ajutor!
Te simti adesea stanjenit de dantura ta plina de tartru si eviti sa zambesti? Ai obosit sa te simti jenat de dantura ta? Afla ca nu esti singurul! Din pacate, foarte multi oameni amana mersul la dentist cand dintii lor prezinta depozite dure (tartru), considerand ca este suficient sa se spele pe dinti acasa pentru a-l elimina.


Ce se poate intampla daca nu rezolvi imediat problema tartrului. Iata riscurile la care te supui:
 
Tartrul dentar nu doar ca este un incovenient estetic, dar poate provoca sau agrava alte probleme de sanatate, cum ar fi:
 
  • Gingivita: tartrul favorizeaza inflamatia si iritarea gingiilor;
  • Respiratia urat mirositoare sau halitoza, cauzata de un tip de bacterii care produc compusi ai sulfului;
  • Aparitia cariilor dentare, deoarece bacteriile din tartru slabesc smaltul dintilor si poate duce pana la pierderea dintelui afectat;
  • Parodontoza, atunci cand bacteriile se acumuleaza sub gingii si duce la mobilitate dentara, inclusiv pierderea totala a dintilor. Parodontoza este o boala de care sufera 9 din 10 romani.
 
Cu Life Dental Spa, rezolvi problema tartrului dentar rapid, usor si cu costuri reduse/ mai mici!
 
Life Dental Spa este clinica stomatologica dotata cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul carora pot reduce anxietatea si imbunatati confortul tratamentelor dentare care elimina tartrul dentar. Si pentru ca bunastarea pacientilor este prioritatea medicilor dentisti ai clinicii Life Dental Spa, ofera pachetul de igienizare dentara completa la doar 174 de lei! Iata ce include acest pachet avantajos:
 
  • 50%  REDUCERE la Detartraj cu Ultrasunete, Periaj profesional + AirFlow;
  • GRATUIT consultatie cu Camera intraorala (in valoare de 197 RON);
  • GRATUIT plan de tratament (in valoare de 197 RON).
Asadar, economisesti 567 RON! Platesti DOAR 174 RON, in loc de 741!
 
Life Dental Spa iti face viata mai usoara si te tine departe de tartrul dentar! Iata cateva dintre beneficiile pe care le obtii daca alegi pachetul de igienizare dentara completa la doar 174 de lei:
 
  • Un detartraj cu airflow la 6 luni te scapa de carii;
  • Te tine departe de durerile de dinti;
  • Reduce riscul pierderii dintilor;
  • Te fereste si de alte probleme dentare care pot aparea.
 
Arunca o privire asupra marturiilor catorva pacienti care au ales pachetul de igienizare dentara completa la doar 174 de lei:
 
  • „In urma detartrajului efectuat la clinica Life Dental Spa, viata mea parca s-a schimbat. Desi nu prezentam alte probleme dentare, in afara de cea a tartrului dentar, ma feream sa zambesc de frica a ceea ce vor zice cei din jur. Acum, parca nu incetez sa zambesc.”
  • „Pe langa alte proceduri pe care le-am facut la clinica Life Dental Spa, s-a numarat si cea a detartrajului. Tin minte ca am prins atunci o ofera si am profitat de ea. Nu m-a durut nimic si, dupa cateva zeci de minute petrecute in cabinet, nu incetam sa-i zambesc sotiei acasa.”
  • „Am ales Life Dental Spa pentru copilul meu din intamplare si nu voi regreta niciodata. Dragos imi spunea mereu ca se simte aiurea sa zambeasca la scoala de teama ca ceilalti colegi vor rade de faptul ca avea tartru depozitat pe dinti. Pentru ca il cresc singura pe Dragos, am cautat un pret mai mic pentru realizarea detartrajului si am gasit pe Internet un fel de pachet promotional la Life Dental Spa. Dragos a beneficiat si de consultatie gratuita cu camera intraorala si doctorul, care era extrem de prietenos, ne-a comunicat ca are si cateva carii in faza incipienta. Desi ma temeam ca vor costa mult, nu a fost asa, am ales sa i se trateze si acele carii mici si totul a fost bine. De atunci, Dragos ma roaga sa-l duc la control destul de des si alegem intotdeauna Life Dental Spa.”
 
Nu mai neglija sanatatea dintilor tai! Alege si tu o dantura sanatoasa, defineste-ti zambetul cu costuri reduse si imbunatateste-ti aspectul estetic! De detartraje se ocupa Life Dental Spa!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tartru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dantura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dentist

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0