Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Birou acasa: 4 stiluri de amenajare perfecte pentru spatiul de lucru

de Sunt Fericita la 2021-04-26
Birou acasa: 4 stiluri de amenajare perfecte pentru spatiul de lucru
Probabil ca munca de acasa este un vis pentru majoritatea dintre noi, in mare parte datorita confortului pe care il ofera ideea de a munci dintr-un spatiu cunoscut, fara a mai pierde minute intregi in trafic. Totusi, chiar si sa lucrezi de acasa poate fi dificil daca nu iti pregatesti un birou potrivit, asa ca iata cateva idei de amenajare pentru spatiul de lucru care s-ar putea sa iti fie de folos.


Amenajeaza biroul in stil scandinav

Dintre toate stilurile care si-au pus amprenta pe ideile noastre de amenajare, stilul scandinav pare a fi cel care elibereaza cel mai bine spatiul, in vreme ce iti si ofera posibilitatea de a te bucura de un aspect primitor. Ar trebui sa stii ca stilul scandinav se deosebeste de celelalte foarte mult prin ideile inovative in ceea ce priveste organizarea spatiului, care capata valente noi si la nivel de dispunere a mobilierului dar si in ceea ce priveste obiectele decorative. Modelele de birouri moderne in stil scandinav iti ofera libertate de miscare dar si un aspect unic al spatiului, deosebit de bine amenajat si organizat, care va contribui la confortul tau zilnic. 

Nuantele de alb sau gri sunt specifice acestui stil, la fel ca si imbinarea de elemente naturale, cum ar fi lemnul, sticla sau blana si pielea naturala. Textilele nu lipsesc din peisaj, de asemenea, accentul punandu-se intotdeauna pe lumina.

Delimiteaza zona de lucru de zona de arhivare

Acest lucru te va ajuta foarte mult sa pastrezi o ordine a spatiului tau de munca si, daca la serviciu probabil ca ai beneficiat de o camera intreaga pentru arhivare, in biroul de acasa va trebui sa iti amenajezi un spatiu special pentru documentele de acest tip. Este important sa iti creezi un spatiu cat mai aerisit pentru munca, iar daca biroul tau va fi plin cu documente, atunci acest lucru iti poate ingreuna procesul de munca si concentrarea. 

Ilumineaza in mod corect biroul

In functie de suprafata pe care o ai de amenajat ar trebui sa te gandesti la solutii care sa te ajute sa ai un grad cat mai mare de vizibilitate. Evita asadar sa folosesti lampadare sau aplice sub formă de jumatati de cerc ci opteaza pentru spoturi si solutii pentru iluminare clara, astfel incat sa poti avea vizibilitatea dorita indiferent de activitatea ta. 

Vei vedea ca exista solutii corecte de iluminat care sa se bazeze pe tehnologii moderne si economice, astfel incat nu va fi nevoie sa platesti suplimentar pentru consumul de energie. 

Delimiteaza biroul de restul locuintei

Fie ca apelezi la usi cu performante ridicate de izolare sau la sisteme acustice care izoleaza foarte bine, este indicat ca in biroul tau sa nu fii deranjat in timp ce lucrezi, iar acest lucru face referire la zgomotul exterior. De aceea recomandarea specialistilor este aceea de a delimita foarte bine zona de lucru de cele de relaxare sau de alte zone ale casei, astfel incat nivelul tau de concentrare sa fie maxim. Fireste, acest lucru nu inseamna neaparat sa rupi contactul cu lumea exterioara, ci sa incerci sa recreezi pe cat posibil conditiile de lucru de la un birou real daca vrei sa obtii rezultatele potrivite.

 

A munci de acasa cu siguranta nu este usor, insa acest aspect te poate scuti de multe neajunsuri. Timpul pierdut in trafic, problemele uzuale cu masina, colectivul sau alte probleme, toate acestea pot fi evitate atunci cand lucrezi de acasa. Pentru aceasta este insa necesar sa depui eforturi pentru a-ti crea un birou potrivit nevoilor tale, astfel incat munca ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0