Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Biscuiti Anzac

Biscuiti Anzac
Biscuiti Anzac

Biscutii Anzac, desi s-ar putea numi mai simplu biscuiti cu ovaz si cocos, sunt foarte populari in Australia si Noua Zeelanda. Sunt facuti din fulgi de ovaz, cocos si miere, ceea ce inseamna ca sunt si foarte satiosi, deci potriviti pentru o gustare.


Ingrediente:
1 cana fulgi de ovaz simpli
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana fulgi de cocos
125 g unt la temperatura camerei

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

1 lingura miere
2 linguri apa fierbinte
1 lingurita bicarbonat

Preparare:
Amesteca fulgii de ovaz, faina, zaharul si fulgii de cocos intr-un castron. Separat, pune la foc mic o cratita in care sa amesteci untul si mierea pana se topesc; apa si bicarbonatul se amesteca intr-o
canita, dupa care se incorporeaza in amestecul cu unt si miere. Incorporeaza si ingredientele uscate.
Pune aluat cu lingurita pe o tava dublata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute (sau pana devin aurii pe mergine).
Pe masura ce se racesc, biscuitii Anzen se intareasc; pentru a ramane asa, pastreaza-i intr-o cutie inchisa.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Spune-ne opinia ta despre "Biscuiti Anzac"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 - 2 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0