Ingrediente:
1 cana fulgi de ovaz simpli
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana fulgi de cocos
125 g unt la temperatura camerei
1 lingura miere
2 linguri apa fierbinte
1 lingurita bicarbonat
Preparare:
Amesteca fulgii de ovaz, faina, zaharul si fulgii de cocos intr-un castron. Separat, pune la foc mic o cratita in care sa amesteci untul si mierea pana se topesc; apa si bicarbonatul se amesteca intr-o
canita, dupa care se incorporeaza in amestecul cu unt si miere. Incorporeaza si ingredientele uscate.
Pune aluat cu lingurita pe o tava dublata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute (sau pana devin aurii pe mergine).
Pe masura ce se racesc, biscuitii Anzen se intareasc; pentru a ramane asa, pastreaza-i intr-o cutie inchisa.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!