Ingrediente:
1 cana fulgi de ovaz simpli
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana fulgi de cocos
125 g unt la temperatura camerei
1 lingura miere
2 linguri apa fierbinte
1 lingurita bicarbonat
Preparare:
Amesteca fulgii de ovaz, faina, zaharul si fulgii de cocos intr-un castron. Separat, pune la foc mic o cratita in care sa amesteci untul si mierea pana se topesc; apa si bicarbonatul se amesteca intr-o
canita, dupa care se incorporeaza in amestecul cu unt si miere. Incorporeaza si ingredientele uscate.
Pune aluat cu lingurita pe o tava dublata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute (sau pana devin aurii pe mergine).
Pe masura ce se racesc, biscuitii Anzen se intareasc; pentru a ramane asa, pastreaza-i intr-o cutie inchisa.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!