Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce au in comun iaurturile probiotice si excrementele de porci?

Ce au in comun iaurturile probiotice si excrementele de porci?
Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul de la ce mananca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice “inventia concernelor americane“, spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata in alimentatie. Una dintre aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum” Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect si in tractul uro-genital, in excremente de porci si de la alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci cand sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinala, in special din cel subtire. Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se poate deduce reaua-vointa si perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, constienti fiind de inconstienta umanitatii moderne. Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in intestinul subtire al omului, acest lucru ducand la tot felul de probleme ulterioare, caci prin ele se schimba automat flora naturala care este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pentru sanatate. Cunoscutul specialist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini stiu inca. La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat. Nu-i de mirare la cat se castiga cu reclama la iaurturile “probiotice” de catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii ? Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceiul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc in lapte proaspat si nu in lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu sunt in stare sa faca laptele gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea pretioasele bacterii (probiotice) se amesteca pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer) Problema si mai mare este ca de la introducerea “probioticelor”, concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi “indiferent ca este probiotic sau nu “ sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “asa ca este greu de gasit inca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus. In Germania acum este foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide. Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mancam caca fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac reclama la TV. Asta e. In Google este extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Daca cineva foloseste aceleasi bacterii pentru stomac si pentru vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti? Sursa: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ Bacteriile utilizate la producerea iaurturilor probiotice sunt considerate, totusi, sigure pentru sanatate de catre numerosi specialisti, care ne asigura ca utilizarea acestor bacterii in iaurturi si prezenta lor la nivelul stomacului si a intestinului subtire nu reprezinta niciun risc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bacterii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre probiotice

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0